Peter Pellegrini je opäť pozitívny
10 | 02 | 2022 I Ivan Mihale

"Som pozitívny". Uviedol to Peter Pellegrini, predseda strany Hlas-SD, vo svojom statuse na sociálnej sieti. Doplnil, že sa cíti dobre a ostáva v karanténe.

"Milí priatelia, pri pravidelnom preventívnom PCR teste som zistil, že som pozitívny. Cítim sa dobre a som v karanténe, aby som dodržal všetky predpisy. Verím, že sa čím skôr budem môcť naplno zapojiť do politickej práce pre vás všetkých. "

Pellegrini: Prezidentka podpísala okamžite! Prečo sa všetci tak ponáhľali?
Prezidentka zavŕšila svoje zlyhanie pri zmluve s USA! Jednoznačne to skonštatoval na Facebooku líder Hlasu Peter Pellegrini. Hlas sa chce podujať takmer na nemožné! "Prezidentka Zuzana Čaputová okamžitým podpisom obrannej zmluvy s USA zavŕšila... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.