Pán minister, netreba robiť iným, čo nechceme, aby robili oni nám
10 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

"Tak už som aj vojnový štváč," poťažkal si na sociálnej sieti minister zahraničných vecí a európskych záležitostí v deň, kedy bola parlamentom spečatená zmluva, ktorá je začiatkom konca  slovenskej zvrchovanosti.

Tá zmluva, pod ktorou svieti aj jeho podpis. Pridal ho tam pred ani nie týždňom vo Woshingtone...

Trápne invektívy?

"Do zbierky trápnych invektív na moju adresu mal potrebu pridať svoj príspevok už aj poslanec Peter Pellegrini. Keď ma minule nazval vojnovým štváčom prvý krát, tak som si povedal, že veď ok. Však v zápale boja všeličo vykĺzne z úst. Ale pán poslanec, opakovane?" Sťažuje si minister, ktorý asi zabudol, že povinnosťou opozície nie je chváliť koalíciu a vtierať sa do jej priazne:

Nadávať do dezolátov sa smie?

"Tak to asi máte napísané v komunikačnom manuáli, čo ste si doniesli zo Smeru: brýzgať, kydať, nálepkovať," prihovára sa minister Korčok predsedovi Hlasu. "A propo, vojnový štváč. Tento výraz si pamätám z doby spred 1989. Komunisti takto častovali západných politikov. Tak teraz som aj zmätený, či to vari nemám vnímať ako kompliment? Sotva. Asi skôr náhla strata sebakontroly, alebo že by nejaká nervozita kombinovaná so stratou argumentov??"

V. Remišová opäť vyčíňa. Bábkoherečka ide po generálnom prokurátorovi (VIDEO)
Ministerka všetkého V. Remišová zo strany bez politického vplyvu (Za ľudí) opäť filozofuje o politike a odborných kompetenciách Generálnej prokuratúry. Buď si namýšľa, že je odborníčka na právo, alebo sa snaží získať chýbajúce politické body. Možno... Čítať ďalej
10 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Politik musí niečo zniesť

"Ale veď nevadí. Nie som z cukru. Napriek tomu, ja osobne pánovi poslancovi želám všetko dobré. Osobitne v jeho pevných politických postojoch." Uzatvára minister.

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.

Kuriak z OĽaNO hlasoval PROTI! Prečo tak urobil?
Milan Kuriak je jedným z dvoch poslancov (+ Romana Tabák) OĽaNO, ktorí hlasovali proti "obrannej" dohode s USA. Prečo sa tak rozhodol, vysvetlil na sociálnej sieti. Podľa svedomia a vedomia. V prípade tohto poslanca to zrejme nie je len fráza.... Čítať ďalej
10 | 02 | 2022 | Eka Balašková