Generál Viktorín (REPUBLIKA): Čaputová nie je prezidentkou všetkých občanov
10 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Generál Jozef Viktorín (Republika) sa vo svojom statuse na sociálnej sieti vyjadril k neuveriteľne rýchlemu schváleniu obrannej dohody medzi USA a Slovenskom „druhotriednymi“ politikmi. Svoj článok nazval: Bozk smrti pre Slovensko.

Generál Viktorín poukazuje na to, čo dokáže dokáže koalícia pri schvaľovaní obrannej dohody urobiť. Išla tým proti svojim občanom, hoci pred voľbami klamali, že budú iní a Slovensko posunú.

Viete, kto je podľa poslanca Tarabu hlúpy?
Tomáš Taraba, predseda strany Život, sa vyjadril k blúzneniu Veroniky Remišovej na sociálnych sieťach. Práve tej, ktorá je známa svojimi prešľapmi, ktoré chce zahladiť participáciou na módnych témach. Tie polarizujú spoločnosť, ale tak Veronika... Čítať ďalej
10 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Odchod Naďa by národ potešil

Napokon ho aj posunuli. „Slováci budú dlho doma iba hosťom. Hosťom, ktorý nedokáže vo vlastnej krajine cítiť istotu domova, pokoj a radosť. Nervozita zo strany ministra obrany bola do neba volajúca. Výrok, že bol pripravený odstúpiť, bol jasnou deklaráciou ministra ako vníma slovenskú suverenitu a štátnosť. Mimochodom, jeho odchod by tak či tak potešil celé Slovensko a len hŕstka tzv. bezpečnostných analytikov by vyronila slzu. Prišli by totiž o flek,“ píše Viktorín.

Prezidentka splnila svoj sľub a dohodu o obrannej spolupráci okamžite podpísala. „Poviete si, v poriadku, veď to sľúbila. Áno, to je fakt, ale rýchlosť akou to urobila ju predurčuje byť súčasťou atletického tímu. Po prvýkrát jej reakcia odrážala všetko, len nie to, čo deklarovala: byť prezidentkou všetkých občanov bez ohľadu na názor. Videli sme aká je jej predstava o realizácii tohto sľubu. Dôležité však je, aby občan nezabudol. A verím, že nezabudne!“ píše generál.

R. Fico posiela otvorený list Čaputovej
Bývalý niekoľkonásobný premiér Robert Fico posiela prezidentke SR Zuzane Čaputovej otvorený list na margo expresného podpísania pre Slovensko nevýhodnej zmluvy s USA. List prinášame v plnom znení. "Vážená pani prezidentka Slovenskej... Čítať ďalej
10 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

Nádejou je Maroš Žilinka

Podľa Viktorína občania prehrali bitku, nie vojnu. Verí, že občania pochopili, že chod Slovenska nemôžu určovať druhotriedni politici. V tomto marazme vidí Viktorín svetlo nádeje, ktorým je generálny prokurátor Maroš Žilinka. Je zásadový, odráža názor občana a hlavne chráni suverenitu SR.

Republika tento boj o Slovensko, občana a jeho bezpečnosť nevzdáva a bude pokračovať. Dohoda o obrannej spolupráci s USA totiž neodráža to, čo je nám Slovákom vlastné: pokoj, mier a pohostinnosť, ktorá srší z nášho charakteru,“ píše na záver generál.

V. Remišová opäť vyčíňa. Bábkoherečka ide po generálnom prokurátorovi (VIDEO)
Ministerka všetkého V. Remišová zo strany bez politického vplyvu (Za ľudí) opäť filozofuje o politike a odborných kompetenciách Generálnej prokuratúry. Buď si namýšľa, že je odborníčka na právo, alebo sa snaží získať chýbajúce politické body. Možno... Čítať ďalej
10 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog. Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.