Mladí socialni demokrati v tom majú jasno! Kto z vládnej koalície to so Slovenskom myslí vážne?
10 | 02 | 2022 I Diana zaťková

Dnes ma už nikto nepresvedčí.... Takto začína svoj status na sociálnej sieti jeden z Mladých socialnych demokratov Igor Melicher. Na mladého má dosť vecí, v ktorých ho už nikto nepresvedčí, že táto vláda splnila očakávania svojich voličov. A čo vy? 

"Dnes ma už nikto nepresvedčí, že sa tragédia v roku 2018 nestala práve preto, aby sa na Slovensku mohla udomácniť americká armáda," píše Melicher.

A pokračuje: "Dnes ma už nikto nepresvedčí, že tu nemáme amerických agentov vo vláde, v parlamente a prezidentskom paláci. Dnes ma už nikto nepresvedčí, že terajšia vládna koalícia nie je len spolok klamárov, podvodníkov, zradcov a zlodejov."

Prezidentka ratifikovala dohodu o obrannej spolupráci s USA
Prezidentka SR Zuzana Čaputová v stredu ratifikovala dohodu o obrannej spolupráci Slovenska s USA. TASR o tom informoval hovorca prezidentky Martin Strižinec. "Interpretačná doložka, ktorú som k dojednanému textu zmluvy priložila, je súčasťou... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

"Dnes ma už nikto nepresvedčí o tom, že ak hocikto zo zradcovských strán vládnej koalície povie, že mu ide o Slovensko, tak to myslí vážne," skonštatoval jeden z mladých socialnych demokratov.

Pripájam mená zradcov Slovenska.

Zdroj: FB/IM

Je dosť času na referendum?

Podľa Melichera nám nezostáva nič iné, ako ísť do organizácie referenda. "Musíme sa ako ľud spojiť a spoločne v čo najkratšom čase vyzbierať dosť podpisov pod petíciu a následne prísť k volebným schránkam v počte vyššom ako 2 milióny Slovákov, aby sme spoločne poslali cudziu armádu preč zo Slovenska, a aby sme spoločne vyhnali zradcov preč z politiky!" 

No na MLADÉHO rázne slová, čo poviete?

Danko o hlasovaní v parlamente: Hádajte, kto sa ako jediný zdržal? TENTO chrapúň!
Šéf parlamentu vás pekne chrapúnsky oklamal so zmluvou s USA! Presne takto sa prihovoril vo videu na sociálnej sieti šéf SNS Andrej Danko. Už to nie je smiešne, ako tento človek klame! "Milí priatelia, videli ste hlasovanie v parlamente a jediný... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.