V lese blízko Kamzíka našli muža obeseného na konári stromu
08 | 02 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

V lesnom poraste v blízkosti bratislavského Kamzíka našli v utorok ráno telo muža bez známok života, obeseného na konári stromu. Polícii ho nahlásil náhodný okoloidúci krátko pred 5.30 h, prípad vyšetrujú. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

"Policajti po príchode na miesto zistili, že ide pravdepodobne o 31-ročného muža. Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III. sa vyšetrovaním okolností tohto prípadu v súčasnosti zaoberajú," uviedla hovorkyňa.

E. Tomáš komentuje Matovičove vyhrážky: Napína strunu, ktorá môže prasknúť!
Minister financií Matovič má zjavne na háku, že sa na Slovensku rekordne zdražuje! Na expremiéra si takto posťažoval vo svojom statuse na facebooku opozičný poslanec a hlasák Erik Tomáš. Podľa poslanca minister financií Igor Matovič nielen, že pri... Čítať ďalej
08 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.