J. Blanár prečíta prejav M. Žilinku
08 | 02 | 2022 I Ivan Mihale

Robert Fico navrhol, aby mohol podpredseda parlamentu za Smer- SD J. Blanár prečítať prejav generálneho prokurátora M. Žilinku. Vzhľadom na jeho funkciu mu to umožnia. Poslanci totiž odhlasovali, že generálnemu prokurátorovi neumožnia v rozprave vystúpiť.

"AKO BUDÚ HLASOVAŤ?

Vyzval som za poslanecký klub strany SMER-SD parlament, aby poslanci o obrannej zmluve hlasovali aklamatívne. Čiže žiadne schovávanie sa za tlačidlá a koaličné kluby, ale aby jasne a do kamery povedali, či sú ZA alebo PROTI. My v strane SMER-SD sme jednoznačne proti zmluve, ktorá neprináša Slovensku obranu, ale skôr zvyšuje zbytočné napätie, ktorá umožňuje vytvoriť na našom území vojenské základe zahraničných vojakov na minimálne 11 rokov, ktorá obmedzuje zvrchovanosť Slovenskej republiky. Odmietame, aby sme boli krajinkou, ktorú si veľmoci len tak pohadzujú a robia si z nej napríklad štartovaciu dráhu pre tzv. "humanitárne" bombardovanie, z ktorého sa Srbsko doteraz nespamätalo."

MINÚTU PO MINÚTE: Začala mimoriadna schôdza o vojenskej zmluve s USA (NAŽIVO z NR SR)
Jednou vetou - Prinášame ONLINE spravodajstvo z mimoriadnej schôdze Národnej rady, na ktorej poslanci dnes rozhodujú o osude vojenskej zmluvy DCA medzi Slovenskom a Spojenými štátmi. Prejav generálneho prokurátora Maroša Žilinku , ktorý požiadal... Čítať ďalej
08 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.