Taraba o Korčokovi: Drahí Ukrajinci, prišiel k vám hrdina zo Západu radiť ako na Rusov!
07 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Korčok dorazil na Ukrajinu! Minister Ivan Korčok sa na sociálnej sieti pochválil prvými fotkami z jeho návštevy Ukrajiny. To nemal robiť, hneď dostal naložené!

"Dnes som navštívil líniu okupovaného územia na východe Ukrajiny Stanicu Luhanskú. Na vlastné oči som sa presvedčil o tamojšej situácii a utvrdil som sa v tom, že konflikt na východe Ukrajiny, ktorý začal takmer pred ôsmimi rokmi, stále trvá a nedarí sa ho vyriešiť," uviedol Korčok v statuse. 

Šek na zdravotnícku pomoc

"Slovensko dlhodobo podporuje poskytovanie zdravotnej starostlivosti v Stanici Luhanskej a dnes som odovzdal symbolický šek v hodnote 50 tisíc eur organizácii Medzinárodná zdravotnícka pomoc, ktorá prevádzkuje miestny zdravotnícky modul," vysvetlil účel šeku minister.

Na obrázku môže byť 3 ľudia a stojaci ľudia

Zdroj: FB/IK

Vlna kritiky

"Uznajte priatelia, ten šál mu k tej neprestrelnej prilbe a veste veľmi pasuje," okomentoval Korčokov vzhľad opozičný poslanec Tomáš Taraba.

Opäť zlyhanie ďalšieho kňaza: Bol som hnusné prasa   
V dnešnej spoločnosti už ani v cirkvi nenájdeme vždy útechu a pomoc. Polícia obvinila kňaza zo zneužívania maloletého dievčaťa. Mal jej posielať intímne fotografie. Dievča tvrdí, že s kňazom sa stretávalo na fare a vo veku 14 rokov s ním malo aj... Čítať ďalej
07 | 02 | 2022 | Ján Papuga

A pridal aj jedno konštatovanie a pozdrav: "Drahí Ukrajinci, na tejto fotografii vidíte hrdinov zo Západu, čo Vás vyzbrojujú a ženú do vojny. Korčok, hrdina, si nedá priľbu dole ani keď sa s Vami fotografuje, ale Vám bude s Čaputovou radiť ako na Rusov."

"Mňa by len zaujímalo, prečo teraz po 8 rokoch napätie eskaluje? A či to nemá náhodou súvis so stiahnutím americkych vojsk z Afganistanu. Kedže USA potrebujú byť nonstop s niekým v konflikte. Veľa ľudí si tu všimlo že sa presúvali/jú v nočných hodinách vlaky naložené vojenskou technikou už skoro druhý rok a začalo to tiež čisto náhodne cez 1. lockdown," skonštatoval Kelzoo.

Štyridsaťštyri osobností vyzýva poslancov
Eduard Chmelár, historik a politilóg, deň pred začiatkom rokovania o obrannej dohode s USA v Národnej rade Slovenskej republiky zverejnil na svojom profile otvorený list, ktorý je určený poslancom NRSR. Najmä koaličným. Štyridsaťštyri osobností v... Čítať ďalej
07 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD. .

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.