B. Kollár: Pán Merčiak, aj keď pi..jete, máte skvelú kadenciu a viete poslucháča zaujať!
07 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Aspoň vieme, že aj Merčiak je len človek! Takto ohodnotil uniknutý šťavnatý monológ športového komentátora Marcela  Merčiaka podpredseda parlamentu Boris Kollár. Pozrite, čo na sociálnej sieti odkázal hejterom.

Jedna nadávka za druhou

Jednému z našich najlepších športových komentátorov Marcelovi Merčiakovi poriadne praskli nervy. Počas komentovania ZOH v Pekingu nastala chyba, ktorú Merčiak okomentoval tak šťavnato, že by sa zapýril aj prístavný robotník. 

Podľa vyjadrenia verejnoprávnej televízie išlo o súkromnú konverzáciu zamestnancov, ktorá sa neobjavila v televíznom vysielaní.

"RTVS však veľmi mrzí, že nedorozumenia zapríčinené vysokým pracovným nasadením, v náročných a vypätých podmienkach, viedli k vyostrenému konfliktu a zverejneniu nahrávky. Štandardne sú prípadné konflikty na pracovisku riešené interne a mrzí nás, že niekto zo zamestnancov sa rozhodol situáciu riešiť zverejnením súkromnej konverzácie na internete a tým uškodiť kolegovi a zároveň aj RTVS ako inštitúcii. Vzniknutú situáciu ohľadom úniku nahrávky, ako aj samotnú komunikáciu medzi zamestnancami budeme riešiť interne," vyjadrila sa hovorkyňa RTVS Andrea Pivarčiová.

Merčiakovi absolútne praskli nervy! Záznam zo ZOH plný šťavnatých nadávok (VIDEO)
No kto by to do neho povedal! Jednému z našich najlepších a najoceňovanejších športových komentátorov Marcelovi Merčiakovi poriadne praskli nervy. Počas komentovania ZOH v Pekingu nastala chyba, ktorú Merčiak okomentoval tak šťavnato, že by sa... Čítať ďalej
07 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Hoďte kameňom, kto ste bez viny

"Aspoň vieme, že aj Merčiak je len človek! A teraz odkaz pre všetkých hejterov - dajte si ruku na srdce. Vám sa to nikdy nestalo v súkromnej komunikácii, prípadne v aute, ak vás niekto totálne naštve?," pýta sa líder Sme rodina.

"Proste mu rupli nervy a vyventiloval sa. Za mňa je Merčiak jeden špičkový športový komentátor a tento úlet mu rád prepáčim. Lebo hoďte kameňom, kto ste bez viny a kto ste nikdy v živote nevybuchli a nezanadávali ste si," úplne chápe situáciu Kollár.

"Pán Merčiak, ale musím uznať, že aj keď pi.ujete, máte skvelú kadenciu a viete poslucháča zaujať … myslím, že ste sa u nás na Slovensku stali druhýkrát nesmrteľný. Za mna ste skvelý moderátor a budem Vás mať stále v úcte," uistil Merčiaka šéf parlamentu o svojej podpore.

V závere svojho statusu na facebooku ešte podáva Kollár vysvetlenie pre všetkých: "Inak toto nebolo vo vysielaní, ale poriadny ľudský odpad to zverejnil, aby Merčiaka poškodili! Toto sa medzi kolegami nerobí!"

Budeme si za záchranku platiť?
Záchranná zdravotná služba. Väčšine z nás pri jej zvuku po chrbte prebehne mráz, iní si ju volajú, keď potrebujú doviezť lieky z lekárne, či keď sa prejedia. Bude spoplatnená? Nie je ich nedostatok V súčasnosti pripadá jedna posádka asi na... Čítať ďalej
07 | 02 | 2022 | Eka Balašková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD. .

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.