Zamotaná sama do seba
06 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Ústavná právnička Judita Laššáková si "podáva" prezidentský palác, presnejšie jeho aktuálnu obyvateľku.

To, čo sa deje, nazvala búrkou v prezidentskom šerbli.

Manipulátor!

"Ľuboš Blaha buď sám, alebo tým niekoho poveril, našiel video, kde Zuzana Čaputová ešte v predvolebnej kampani sľubuje občanom, že zmluvu s USA nepodporí. Zuzana Čaputová sa na FB rozpísala ako Ľuboš Blaha manipuluje, lebo vraj ona tvrdila niečo iné," rekapituluje situáciu J. Laššáková.

Grandiózny Blahov return kráľovnej z paláca
Ako na tenise. Politická loptička o pravde a výmysloch leží zas na dvorci či dvore prezidentského paláca. Rázne ju tam na sociálnej sieti odpinkol Ľuboš Blaha. "Zuzana Čaputová sa vyhovára ako malé dieťa. Bola prichytená pri klamstve a teraz sa... Čítať ďalej
06 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Naposledy pri kauze Taraba

"Asi prišli nové prieskumy, lebo takýto výbuch emócií jej FB stránka nezaznamenala od čias „kauzy Taraba“. Zuzana Čaputová totiž tvrdí, že ona vtedy sľubovala, že by nepodpísala zmluvu, kde by Slovenská republika stratila svoju suverenitu. Vraj táto zmluva je iná, než o ktorej hovorila v roku 2019." Objasňuje ďalej Laššáková.

Niečo tu nesedí...

"Ale veď Jaroslav Naď, ktorého ona sama poverila podpisom tejto zmluvy vo Washingtone, tvrdí a obhajuje sa pred smerákmi, že „to smeráci dohadovali túto zmluvu“!" Nechápe právnička: "Mám jednu prosbu na slovenskú exekutívu: Ak klamete, tak sa aspoň dohodnite na znení, nech je to rovnaké!"

Palác sa ohradil
Prezidentská kancelária sa ohradila voči videu, ktoré šíri poslanec Ľ. Blaha. Informuje TA SR Prezidentská kancelária sa ohradila voči videu, ktoré na sociálnych sieťach šíri poslanec Ľuboš Blaha (Smer-SD). Palác hovorí o manipulatívnom a účelovo... Čítať ďalej
06 | 02 | 2022 | TA SR/Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD. .

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.