Remišovej nedeľná chvíľka (trápnej) poézie
06 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Ona si fakt myslí, že ľudia sú idioti. Ona si fakt myslí, že jej demagógia nie je trápne smiešna. Hovorí sa, že politika je umenie možného. Veronika Remišová to zjavne nechápe a stále sa snaží do nej dostať nemožné. Aj nasledujúcim trápnym pokusom na socálnej sieti.

Veronikino sci-fi sa začína klasicky: "Robert Kaliňák dnes v diskusnej relácii predviedol malú ochutnávku toho, ako to bude vyzerať, ak by sa Smer a Hlas znovu vrátili k moci."  Strašením, to však platí iba na deti v materskej škôlke, nanajvýš. Aj to iba niektoré.

Vasilica Vanga Veronika

"V čisto politických procesoch plánujú zvrátiť všetky rozhodnutia nezávislých súdov, ktoré sa týkajú ich nominantov obvinených z korupcie a ich oligarchov, ktorí dlhé roky rozkrádali Slovensko." Nostradamus by závidel tú jasnozrivosť. Vlastne, baba Vanga v prípade Veroniky Remišovej.

Počúval som, no nepočul som

Tak si prečítajte, čo dnes Remišová počula z televíznej debaty: "Dnes Kaliňák hovorí, že keď sa dostanú k moci, plánujú do nezávislého súdnictva vstúpiť a oslobodiť svojich kamarátov a “našich ľudí”."  A strašidlo zo Za ľudí ešte dodáva: " Ak by sa im to naozaj podarilo, tak by išlo o najväčšie pošliapanie spravodlivosti od čias totalitných politických procesov 50–tych rokov." Berija by závidel ako druhý. ten Stalinov. A možno aj Goebbels. Citácie pochádzajú zo statusu Veroniky Remišovej na sociálnej sieti.

Zamotaná sama do seba
Ústavná právnička Judita Laššáková si "podáva" prezidentský palác, presnejšie jeho aktuálnu obyvateľku. To, čo sa deje, nazvala búrkou v prezidentskom šerbli. Manipulátor! "Ľuboš Blaha buď sám, alebo tým niekoho poveril, našiel video, kde Zuzana... Čítať ďalej
06 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

____________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD. .

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.