Umrel lebo mal iný názor?
05 | 02 | 2022 I Eka Balašková

Nedávno v jednom z rádií, ktoré denník Sme označil za dezinformačné, odznel rozhovor s lekárkou z Košíc.

Jej otec, chirurg, v Univerzitnej nemocnici L. Pasteura (UNLP) v Košiciach, v decembri podľahol covidu-19.

Dcéra - lekárka 

Na portáli rádia k predmetnému rozhovoru nájdete aj informáciu, že "lekár nebol zástancom očkovania proti covidu a taktiež zastával názory ohľadne pandémie, ktoré sa nezhodovali s oficiálnym naratívom“ a bol ich silným fanúšikom. Jeho dcéra tiež pracuje v UNLP Košice. 

L. Štaidl k svojim potomkom rozhodne nebol lakomý (+foto)
Ladislav Štaidl mal nesporne "nos" na hviezdy. Ešte za socializmu sa v jeho "manažérskej dielni" zrodili Jitka Zelenková, M. Penk, nejaký čas s ním spolupracovala aj Darinka Rolincová a Iveta Bartošová. Posledná menovaná mu darovala dnes už 25... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Ako k tomu došlo

Podľa dcéry lekára to bola pomsta za jeho názory na pandémiu a očkovanie. Lekárka tvrdí, že na oddelení ARO sa k jej otcovi správali nepriateľsky a na ventiláciu ho napojili aj napriek jeho nesúhlasu. Takisto spochybnila poskytovanie zdravotnej starostlivosti pre neočkovaných pacientov - jej otcovi poskytli na covidovom ARO úmyselne zlú zdravotnú starostlivosť, ktorá viedla k jeho úmrtiu.

Zdravotná starostlivosť je adekvátna! 

Ohradzuje sa nemocnica voči výrokom na adresu personálu v prvej línii. Robia všetko pre záchranu každého života a adekvátnu starostlivosť dostane každý, bez ohľadu na očkovanie. Redakcii denníka SME polícia už potvrdila prijatie trestného oznámenia za šírenie nepravdivých informácií prostredníctvom internetu. „V tejto súvislosti sú v súčasnej dobe vykonávané úkony pred začatím trestného konania a preveruje sa podozrenie zo spáchania trestného činu ohovárania. Vzhľadom na prebiehajúce úkony a vyšetrovanie bližšie informácie nie je možné poskytnúť,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová. TO však nepodala nemocnica.

Ako dopadlo trestné oznámenia na Lipšica?
Ak sa niektorí čudujú raketovému návratu Roberta Fica a Smeru - SD, tak by sa mali pozrieť na neúnavné aktivity tejto strany, ktorá denne komentuje aktuálne politické dianie a dáva ľuďom nádej na porazenie súčasnej vládnej moci. Aj dnes R. Fico... Čítať ďalej
05 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom  

Pomáhame si navzájom Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD. .

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.