Soročinová: Od dnes hračky už len z Dráčika
05 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

O tom, že obchodný reťazec s hračkami zverejnil na svojom webe heslá a výzvy "Slováci si želajú mier pre všetky národy. Chceme naše územie bez cudzích vojsk a základní" a "Kto chce mier, bude mať mier. Kto chce vojnu, bude mať vojnu. Zbraňami mier nedosiahneš, myslite na budúcnosť detí" sme už písali aj my.

Tu je názor Moniky Sofiye Soročinovej.

Spoločne za dobro veci

"Takto to má vyzerať!" Píše Soročinová: "Takto sa máme spájať a spoločne “bojovať” za dobré veci. Veľká úcta tejto firme, ktorá jasne pochopila o čo tu ide - o budúcnosť našich detí a o mier pre všetkých z nás."

Čestné prehlásenie

"Čestne tu prehlasujem, že odo dneška kupujem hračky len v týchto predajniach!" Horlí M. S. Soročinová: "Toto nie je reklama, toto je hodnotová záležitosť a vec toho, že keď sa budeme podporovať navzájom tí, ktorí zdieľame spoločné myšlienky a ciele, vtedy sa bude mať naša spoločnosť aj štát dobre. Všetci budeme rásť, rozvíjať sa a bude sa nám dariť."

Politici v kuchyni
Dlhé roky sú relácie "z kuchyne" medzi divákmi našich televízií veľmi populárne. Varia herci, speváci, no a v ostatných rokoch sa kulinárskymi schopnosťami chvália aj politici. Richard Sulík dokonca vydáva kuchárske knihy. Kto sa ešte rád zvŕta... Čítať ďalej
05 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD. .

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.