Slovensko dnes potrápi vietor. Pozrite sa kde
05 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Pozor na vietor! Také veľké škody, ako urobil nedávno už asi nenapácha, ale každopádne nás potrápi.

Pre ktoré oblasti SHMÚ vyhlásil výstrahy?

Toto vás neprekvapí

Teda tých, čo bývajú v južných okresoch Nitrianskeho a Trnavského kraja určite nie - tu sa do popoludňajších hodín vyskytne nárazový vietor. So silným vetrom treba rátať na horách, na cestách sa nevyhnete snehovým jazykom a závejom.

Výstrahy SHMÚ

Ako informuje Nový čas, na nárazový vietor (65 - 85 km/h) upozorňujú meteorológovia v južných okresoch Trnavského a Nitrianskeho kraja, výstraha platí do 15.30 h. 

Na horách v regiónoch Orava, Kysuce, Liptov, Turiec, Horehronie i Spiš môže až do neskorého popoludnia dosiahnuť krátkodobo rýchlosť 110 - 135 km/h.

Diviaky utekali pred električkou. Alebo na ňu?  
Menšia svorka diviakov sa prechádzala po električkovej trati v Bratislave. Video ôsmich diviakov zverejnil obyvateľ Bratislavy. Bratislava má už dlhodobo problém s premnoženými diviakmi. Diviaky sú v okolí Karlovej Vsi premnožené hlavne z dôvodu... Čítať ďalej
05 | 02 | 2022 | Ján Papuga

V severných okresoch Slovenska sa podľa SHMÚ môžu do 18.00 h takisto tvoriť na cestách snehové jazyky a záveje.

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.