Nicolsonovej chýba nádej
05 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Rozpoltenosť slovenskej spoločnosti cíti aj europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová. 

Sype si pre to aj ona popol na hlavu?

Ako nikdy predtým

"Môžu za to politici, áno, určite aj ja napríklad, môže za to frustrácia z pandémie a celkovo taká plíživá blbá nálada, ktorú je cítiť v našich uliciach plných skrachovaných prevádzok." Konštatuje so smútkom Ďuriš Nicholsonová: "Ocitli sme sa v absolútnom chaose, v neporiadku a v bordeli, v ktorom nikto za nič nenesie zodpovednosť a kde už neplatia žiadne pravidlá a princípy."

A žiadne svetlo na konci tunela nevidieť.

"Ešte aj za Mečiara sme mali alternatívu k jeho vláde, aj za Fica. Kto je dnes reálnou alternatívou k Matovičovej vláde?" Pýta sa, no vzápätí presne vie, kto tou alternatívou nie je: "Nehovorte mi, že Hlas, lebo ja nikdy neuverím Erikovi Tomášovi, Žigovi a Sakovej, že sa zmenili. Majú byť dnes pre nás alternatívou len strany, ktoré ledva prelezú do parlamentu? Ľuďom chýba nádej. Aj mne, priznám sa."

Čierna ovca SaS. Ktorý poslanec to je?
Je poslanec za SaS nejaká "chyba v ich Matrixe"? Tento poslanec totižto dlhodobo ide úplne mimo stranícku očkovaciu ideológiu. K "neposlušnému" kolegovi vyjadrila aj jeho stranícka kolegyňa, Jana Bittó Cigániková. Vyjadrenia na sociálnych... Čítať ďalej
05 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.