Heredoš (REPUBLIKA): Neočkujte deti! (VIDEO)
05 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Poslanec Miroslav Heredoš (nezaradený) z hnutia Republika, v auguste minulého roku rozbehol iniciatívu Voľná zóna. 

V týchto dňoch s kolegami pripravili krátky dokument, v ktorom sa približuje viac o vakcinácii detí a dospelých.

Informácie od odborníkov

"SKVELÝ 12min DOKUMENT, PREČO NEOČKOVAŤ DETI A DOSPELÝCH COVID VAKCÍNAMI

Priatelia, na Vašu žiadosť sa iniciatíva VOĽNÁ ZÓNA, ktorú som založil 2021, občiansky rozširuje! Vašou prvou a hlavnou žiadosťou bolo, aby sme sa vyjadrili k očkovaniu detí a dospelých mRNA vakcínami.

Aj ja som otec a vakcináciu odmietam - obišiel som preto s kolegyňou Jankou Dúžikovou pol Slovenska a vyjadrili sa nám skvelé mená; MUDr. Lakota, CSc., JUDr. Weis, MUDr. Čičala, páni Matyinkovci z iniciatívy HOVORME SPOLU a mnohí ďalší.

Deti sú dar

Prosím venujte 12 minút sebe a svojim deťom, šírte a zdieľajte - musíme ľahkovážnych alebo dôverčivých rodičov odtiahnuť od vakcinácie svojich detí!

Nikto z nás nevie, koľko detí zachránime, preto pracujme spoločne a šírme. Deti sú náš dar od Boha a musíme ich chrániť!"

Do RTVS len s dobrým kádrovým profilom?
Vyhlásenie prezidentky k stave na Ukrajine má vo verejnosti silnú odozvu. Teda - ani nie tak samo vyhlásenie, ako jeho autorstvo z centrály PS. Strany, z ktorej vyšla aj ona sama. Je na mieste úvaha, či, a nakoľko je prezidentka nestranná.... Čítať ďalej
05 | 02 | 2022 | Eka Balašková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.14