Čierna ovca SaS. Ktorý poslanec to je?
05 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Je poslanec za SaS nejaká "chyba v ich Matrixe"? Tento poslanec totižto dlhodobo ide úplne mimo stranícku očkovaciu ideológiu.

K "neposlušnému" kolegovi vyjadrila aj jeho stranícka kolegyňa, Jana Bittó Cigániková.

Vyjadrenia na sociálnych sieťach

Práve M. Viskupič je ten, kto aj na sociálnych sieťach otvorene nesúhlasí s mnohými opatreniami, dokonca sa netají ani tým, že je nezaočkovaný. Nuž a preto sa na neho mnohí jeho stranícki, ale aj koaliční kolegovia, "pozerajp cez prsty".

J. Laššáková sa pýta: Je vakcína (ne)sloboda?
Už viac, ako rok máme v médiách kampaň, ktorou nás rôzne osobnosti presviedčajú, že vakcína je, okrem iného, sloboda. Všetci mali na mysli tú látku, ktorp EMA vedie ako "podmienečne povolenú". Život nás všetkých sa vráti do normálu "Vedenie... Čítať ďalej
05 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Riešený na straníckej úrovni

Jeho kolegyňa Jana Bittó Cigániková si na svojho kolegu ťažkala aj v relácii Na telo M. Kovačiča.: „Pán Viskupič nám robí hanbu dlhodobo vo vyjadreniach k omikronu, ku covidu. Dlhodobo ide proti vyjadreniam strany, ktoré sú naozaj založené na blízkej a intenzívnej komunikácii s našimi aj svetovými odbornými špičkami.“ Tá tiež prezradila, že predsedu parlamentného výboru pre financie a rozpočet už vraj riešili aj na straníckej úrovni.

Súkromný názor

Viskupič tak napriek všetkým "odporúčaniam" straníckej verchušky robí. Vždy však pripomenie, že je to čisto jeho osobný názor. 

Heredoš (REPUBLIKA): Neočkujte deti! (VIDEO)
Poslanec Miroslav Heredoš (nezaradený) z hnutia Republika, v auguste minulého roku rozbehol iniciatívu Voľná zóna. V týchto dňoch s kolegami pripravili krátky dokument, v ktorom sa približuje viac o vakcinácii detí a dospelých. Informácie od... Čítať ďalej
05 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.