Nezabúdame. Ako pokračuje kauza známej celebritky?
06 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Minulý rok v septembri Zuzanu Plačkovú známu zo sociálnych sietí a jej manžela skoro ráno vzala NAKA a obvinili ich z drogovej trestnej činnosti a z členstva v zločineckej skupine. Po troch dňoch v CPZ ich pustili na slobodu. Odvtedy kauza akoby úplne utíchla. Markizácka redaktorka Kristína Kövešová (36) informovala ľudí, ako vyšetrovanie pokračuje. Vyjadrenie priniesol Plus jeden deň.

Minuloročnú kauzu okolo Zuzany Plačkovej mapovala aj Kristína. NAKA prehľadávala ich nový dom v Miloslavove a následne obaja skončili v CPZ, kde strávili tri noci. Nakoniec ich z väzby prepustili a ako ich právnik povedal, vyšetrovanie pokračuje na slobode. Ubehlo niekoľko mesiacov a viacerí sa pýtajú, ako to celé pokračuje.

Kristína preto svojim fanúšikom na sociálnej sieti napísala, ako sa kauza vyvíja: „Aktuálne prebieha trestné konanie a pokračuje vyšetrovanie. Boli vznesené obvinenia pre zločineckú skupinu a drogovú trestnú činnosť. Niektorí sú stíhaní väzobne, niektorí na slobode. Čakáme na ďalšie postupy polície, prokurátorov a súdov.” 

Ako dopadla sťažnosť celebritky Plačkovej voči vzneseniu obvinenia?
NAKA v rámci protidrogovej akcie 29. septembra, počas ktorej zaistili viac ako deväť kilogramov pervitínu, obvinila 15 osôb z trestného činu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a drogovej trestnej činnosti. Medzi nimi bola aj... Čítať ďalej
03 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog. Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.