Trio vlastizradcov - Jaro, Ivan a Zuzana! Čas pravdy sa však blíži, varuje Blaha
04 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Už nám ostáva asi len humor... Trpký humor...Konštatuje to opozičný poslanec Ľuboš blaha vo svojom statuse na sociálnejsieti. Už zase nás idú okupovať - tentoraz Američania. A zase o tom počúvame vzletné rečičky o tom, ako pôjdeme s nejakou veľmocou na večné časy.

Naď s Korčokom podpisujú v Amerike pozývací list, ktorý odmieta dve tretiny Slovákov. A Čaputová dostáva za svoje služby cudzím mocnostiam jedno ocenenie za druhým.

Voči Vasiľovi Biľakovi a Leonidovi Brežnevovi by to bolo nefér

"Ale pozor. Nebuďme voči Vasiľovi Biľakovi a Leonidovi Brežnevovi nefér. Vojská Varšavskej zmluvy tu po roku 68 na rozdiel od Američanov museli dodržiavať česko-slovenské zákony. A Brežnev aspoň netáral nič o slobode a demokracii a na rovinu sformuloval svoju doktrínu, že suverenita je obmedzená," pripomína Blaha.

Na obrázku môže byť 2 ľudia, stojaci ľudia a text, v ktorom sa píše „Z WASHINGTONU PRIŠLA PRVÁ FOTKA, AKO NAD PODPISUJE OBRANNÚ DOHODU S USA“

Zdroj: FB/ĽB

Aj okupácia sa dá zabaliť do darčekovej krabice

Američania podľa smeráka ešte aj okupáciu zabalia do darčekovej krabice a predávajú ju ako slobodu. "Môžu sa aj rozglejiť - ľudia vedia, že Čaputová, Naď a Korčok sú horší ako Biľak. Podhadzujú sa veľmoci, ktorá sem ide poslať vojská a jadrové zbrane," konštatuje poslanec.

Zároveň Blaha krúti hlavou nad tým, že Naď s Korčokom išli vraj po podpise zmluvy na hokej. "Judáši idú spláchnuť horký pocit vlastizrady šampanským vo VIP lóži na zápase Washington Capitals s Edmontonom Oilers!"

Podpísať okupáciu a ísť sa vyvaliť na hokej

Takúto aroganciu by si podľa politika nelajzol ani Biľak. "Podpísať okupáciu a potom sa ísť vyvaliť na hokej - v dejinách arogancie je toto úplná topka. A čo medzitým robí prezidentka Čaputová? Na stránku si vycapila, vraj prebrala cenu Justitia Awards. V skutočnosti túto cenu nezískala dnes, chválila sa ňou už v septembri 2021," pozastavuje sa nad konaním našich predstaviteľov.

Minister Mikulec predstavil triážne stany: Trápny ste ako schody vo výťahu, odkazujú mu ľudia
Triážne stany už rastú pred nemocnicami! Včera sa minister vnútra Roman Mikulec pochválil na sociálnej sieti a dodal aj zopár fotografií. Čo si však prečíta v komentároch od ľudí, to ho asi nepoteší! Triediace pracoviská pre pacientov "V priebehu... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Gratulácia Valáškovi

Slovensko sa podľa Blahu na Čaputovej smeje, že jej prejavy píšu manželia Valáškovci a ona sa vychvaľuje polroka starou cenou. "Ale pánovi Valáškovi samozrejme k oceneniu gratulujeme - cena v skutočnosti patrí jemu, veď to on píše tie úžasné protiruské skvosty, ktoré naša Mgr. Čaputová číta."

Blaha hovorí, že v zahraničí sú všetci pečení varení. Skáču tak, ako pískajú papaláši v EÚ a NATO, odovzdávajú našu suverenitu, zrádzajú Slovensko - a tak jasné, že ich budú oceňovať. "Slováci však vedia, čo sú zač. Čas pravdy sa blíži, vážení - zatiaľ si vychutnávajte výlety do Ameriky aj judášske ocenenia, príde čas, keď vám vystavia účet Slováci. Trio vlastizradcov - Jaro, Ivan a Zuzana!," uzavrel smerák.

Podpredseda Smeru - SD: Z prezidentky sa smeje už celé Slovensko
Podpredseda strany Smer - SD Ľuboš Blaha a poslanec NRSR sa na svojom profile na Facebooku vyjadril k prezidentke Zuzane Čaputovej, ktorá stratila svoju nadstraníckosť a ľudia spoznávajú čoraz viac jej pochybenia, ktoré nesvedčia o náklonnosti k... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Ján Papuga