Nemci sa v prieskume zbláznili! Ale naši novinári by tých nemeckých ešte mohli vycvičiť
04 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Väčšina Nemcov si želá, aby sa Rusko necítilo ohrozené! Exminister školstva, politológ a vysokoškolský pedagóg Juraj Draxler vo svojom statuse na sociálnej sieti upozorńuje na prieskum v Nemecku. Slovensko by mohlo do Berlína poslať nejakých poradcov, aby im s problémom pomohli!

Tí Nemci sa asi zbláznili!

Nemecká verejnoprávna televízia ARD včera zverejnila výsledky prieskumu, čo si Nemci myslia o kríze na Ukraine. Väčšina, 51 percent, Nemcov si myslí, že kríza sa má vyriešiť tak, že Rusko dostane garancie svojej bezpečnosti.

"Len 28 percent ľudí je proti (zvyšok sú nerozhodnutí)," poukazuje exminister na situáciu.

Takisto zaujímavé podľa Draxlera je, že len 20 percent ľudí sa vyslovilo za to, aby Nemci Ukrajine posielali zbrane. Naopak, 71 percent je jasne proti (zvyšok nerozhodnutí).

May be an image of text that says "ARD-DeutschlandTREND Februar 2022 Maßnahmen im Ukraine Konflikt ARD Angebotvon Sicherheitsgarantiena Russland durch die NATO richtig neue wirtschaftliche Sanktionen gegen Russland faisch 51 +5 28 Waffenlieferungen.vo Deutschlandin die Ukraine 43 44 20 Grundgesamthet Wahlberechtigte Deutschland zu Marz 2014 Fehlende Werte ngabe Mit emAufmarsch russischer Truppen Nähe der ukrainischen Grenze haben sich die Spannungen zwischen Russland und der Ukraine zuletzt erhöht Welche der folgenden Maßnahmen halten aktuellen Situation für ichtq oder alsch? 71 infratest dimap"

Zdroj: FB/JD

Naše médiá na názor občanov kašlú

"Škoda, že takéto prieskumy sa nejako do našich médií nedostanú. Pritom Nemci by hneď dostali k dispozícii riešenia. Naši aktivisti by jasne pomenovali hlavný problém: nedostatok kritického myslenia v dôsledku zaostalého nemeckého školstva (kritické myslenie znamená, že odsudzujete Rusko)," konštatuje Draxler.

Trio vlastizradcov - Jaro, Ivan a Zuzana! Čas pravdy sa však blíži, varuje Blaha
Už nám ostáva asi len humor... Trpký humor...Konštatuje to opozičný poslanec Ľuboš blaha vo svojom statuse na sociálnejsieti. Už zase nás idú okupovať - tentoraz Američania. A zase o tom počúvame vzletné rečičky o tom, ako pôjdeme s nejakou... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Naši novinári by mohli tých nemeckých vycvičiť!

Podľa neho by sme mohli do Berlína poslať aj nejakú skupinu poradcov, aby im s problémom pomohli. Veď takýto postoj k Rusku a celej rusko-ukrajinskej kríze nie je podľa proamerických liberálnych predstáv!

"Tiež sa prihováram za to, aby hlavné nemecké denníky dali priestor na úvodníky Šimečkovi a Bánovi, ktorí napíšu, akí sú Nemci a ich politici zbabelci," ironicky poznamenal na záver Draxler.

Matovič kritizuje Hríbovú putiku: "...nuž, nevážená redakcia..."
Dňa 30. januára vyšiel v týždenníku .týždeň článok, ktorého autorom je exminister zdravotníctva Rudolf Zajac. Článok má názov: Rudolf Zajac: Covid nie je chrípočka. Redakcia následne v titulku uviedla, že "opravené," Pôvodne bol v texte ako autor... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.