Matovič kritizuje Hríbovú putiku: "...nuž, nevážená redakcia..."
04 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

Dňa 30. januára vyšiel v týždenníku .týždeň článok, ktorého autorom je exminister zdravotníctva Rudolf Zajac. 

Článok má názov: Rudolf Zajac: Covid nie je chrípočka. Redakcia následne v titulku uviedla, že "opravené," Pôvodne bol v texte ako autor tvrdenia omylom uvedený Igor Matovič, za čo sa mu ospravedlnili. Igorovi Matovičovi to ale nestačí a tak sa vyjadril.

"Kamarát mi práve poslal link na článok z Hríbového týždňa s poznámkou, že “Pozri, čo ten zdravotnícky zlodejisko zase o tebe šíri,” píše Matovič na sociálnej sieti. 

"Nuž, nevážená redakcia týždňa, tvrdiť práve o mne, že som kedykoľvek “opakovane” tvrdil, že covid je chrípôčka, je bohapustá lož či po vašom hoax. Pravdou je presný opak - každú jednu hodinu v koži premiéra som doslova bojoval za ochranu zdravia a životov ľudí pred hnusobou… zoči-voči bludárom, čo z kovidu chrípôčku robili …," dodáva.

A nezabudne pripomenúť aj stretnutie v Klube pod lampou počas lockdownu.

"Na rozdiel od redaktorov týždňa, ktorí si opakovane robili počas zákazu žúrky v Hríbovej putike," dodáva minister financií Igor Matovič.

Trio vlastizradcov - Jaro, Ivan a Zuzana! Čas pravdy sa však blíži, varuje Blaha
Už nám ostáva asi len humor... Trpký humor...Konštatuje to opozičný poslanec Ľuboš blaha vo svojom statuse na sociálnejsieti. Už zase nás idú okupovať - tentoraz Američania. A zase o tom počúvame vzletné rečičky o tom, ako pôjdeme s nejakou... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.