Ladislav Štaidl: Sex miloval nado všetko! Neuveríte, s kým všetkým
04 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Mladučká Darinka aj "zdravo promiskuitná" Zelenková! Už je to rok, čo do hudobného neba odišiel velikán Ladislav Štaidl (†75). Popri jeho pozoruhodnej umeleckej kariére sa na neho ale spomína aj ako na legendárneho milovníka. Vo svojej spálni totiž nikdy nemusel zaspávať sám!

Všade, kam prišiel, skóroval. Hoci bol až do roku 2001 ženatý s právničkou Aňou (75)! Posteľou mu prešla vraj aj vtedy mladučká Dara Rolins (49). Kto ďalej? A ako svoje úlovky on sám hodnotil? Veľmi podrobne sa o tom zveril listom papiera, až sa červenali. Darinka nebola navyše jedinou mladučkou milenkou. Jeho „sexuálny denník“ odhalil príbehy vášne, píše český Blesk.

Pavlína Filipovská (80): Sex vo felícii

Prvý vážnejší vzťah prežil s o štyri roky staršou Pavlínou Filipovskou. Bolo mu devätnásť a ich pletkám nepriali nielen rodičia, ale ani Ing. Tomis, Pavlínin manžel. Keď sa s ním rozviedla, začala láska horieť naplno, až ich raz v noci pristihli in flagranti v Pavlíninej felíciu policajti, vtedy to však boli príslušníci Verejnej bezpečnosti.

Je stále s nami! Meky Žbirka komunikuje s fanúšikmi na sociálnych sieťach aj zo záhrobia
Je to len pár mesiacov, čo Miro Žbirka (†69) odišiel do hudobného neba. Niet preto divu, že sa mnohým zdá, akoby tu bol stále s nami... Napomáha tomu aj fakt, že jeho účet je na sociálnych sieťach stále aktívny! Dokonca komentuje príspevky kolegov,... Čítať ďalej
03 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

„Keď nočná hliadka zistila, že v aute polosedia pololežia neznámy mladík a slávna Včera nedeľa bola, rozhodne nepojali úmysel túto nepríjemnú situáciu urýchliť. Keď strahovský vietor výdatne fúkol do požadovaných papierov a rozmetal ich do všetkých kútov sveta, skončilo to tak, že som nahý liezol po štyroch s dvoma strážnikmi,“ dal k dobru v knihe jednu z historiek Štaidl.

Na obrázku môže byť 2 ľudia, nápoj a text, v ktorom sa píše „PAVLÍNA A PAVLÍNA“

Zdroj: FB/PF

Manželka Aňa Štaidlová (75): Upila sa k rozvodu

Po prvých dvoch láskach, Pavlíne Filipovskej a americkej Lise, sa Štaidl zbláznil do svojej ženy Anny, ktorú prebral Laďovi Kleinovi, keď ešte hral na gitaru v Olympicu. Po šesťročnej známosti sa vzali na úrade v Jevanoch, čo im dosvedčili Karel Gott a František Hrabal.

„Bolo to báječné dievča, a kým nám dorástli deti, fungoval náš vzťah bez väčších problémov. Bola rozumná a inteligentná manželka, ktorá nebola ochotná rozbiť rodinu na základe mojich občasných avantúr. Koniec môjmu manželstvu urobila súdna úradníčka v Kolíne dňa 22. 1. 2001,“ netutlal ani rozpad svojho manželstva.

Darinka Rolincová (49): Uhranula ho sexualitou

Veľký milostný príbeh podľa svojich slov prežil s Darou v čase, keď vraj prestal zdieľať lôžko so svojou ženou Annou. „Najprv ma to dievčatko uhranulo obrovskou dávkou muzikálnosti, neskôr aj nečakanou sexualitou,“ napísal Štaidl vo svojej knihe Víno z hrozna o vzťahu s mladučkou hviezdou, ktorú vtedy všetci ešte poznali ako Darinku Rolincovú.

POZOR! Tri magické dátumy vo ferbruári
Čakajú nás 3 magické dátumy. Tie budú obsahovať iba čísla dva a nula. Ako prvý prichádza dnešok, 02.02.2022. Aké tieto dni budú, čo urobiť a čomu sa vyhnúť? Magické dvojky „Dvojka z pohľadu numerológie predstavuje družnosť, ale všetkého veľa... Čítať ďalej
02 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

„V drážďanskom hoteli ma vyviedla z miery Darinka. Po tom zážitku som nemohol nemyslieť na Pitigrilliho román 18-karátová panna, ktorý, hoci plný erotiky, poukazuje na mravný chaos začiatku dvadsiateho storočia,“ podelil sa s pikantnými spomienkami.

Sama Dara ale špekuláciu o tom, že niečo so Štaidlom mala, vždy razantne odmietala. „Nesmrteľná téma, ktorú ma už po tých sto rokoch nebaví riešiť. Ľudí rovnako veria tomu, čomu veriť chcú. Chápem, že v zozname dám, ktoré tento žrebec zkolil, by moje meno už z princípu chýbať nemalo! Všetci o tom pochybujú, tak prečo túto senzáciu nevyužiť. Jeho urazená ješitnosť jednoducho neprehryzla, že som dala prednosť iným ako v práci, tak v posteli. Nech sa knižka predáva a on má dosť peňazí na doktorov, ktorí ho vyvedú z tmy,“ komentovala to vtedy Blesku a pre slovenské médiá ešte dodala: „Veď bol pomaly dôchodca a ja len dievčatko, keď – ako on tvrdí – sa so mnou vraj vyspal.“ ​​​

Avšak deň po skladateľovej smrti zverejnili na instagrame smutné slová: „Život je nevyspytateľný. Krásny aj smutný, spravodlivý aj krutý. Dáva aj berie. Posielam spomienku do neba tým, ktorí nás opustili, a úsmev za to, že sme ich na svojej ceste životom stretli.“

zdroj: FB/DR

Jitka Zelenková (71): Zájazdové povyrazenie

Jedenásťročný vzťah prežil Ladislav Štaidl so speváčkou Jitkou Zelenkovou. „Aby mohol skončiť happy endom alebo naopak veľmi dramaticky, postrádal jeden dôležitý aspekt – veľkú a spaľujúcu lásku. A tak sme sa mali len veľmi radi a náš vzťah bol založený na priateľstve, spoločných profesijných záujmoch a samote dlhých zájazdov,“ obzerá sa späť Štaidl a o Jitke píše ako o nesmierne usilovnej a cieľavedomej, milo emancipovanej a tiež zdravo promiskuitnej.

Úplatky od neexistujúcich prevádzkovateľov neexistujúcej výrobne...
Na videu na sociálnej sieti sa vyjadril ku kauze údajných úplatkov vyjadril obhajca obvinených Zoroslava Kollára a Tomáša Rajeckého, Matúš Gémeš. Súd opäť konštatoval procesnú chybu. Obhajca prevzal obhajobu svojho kolegu Zoroslava Kollára, JUDr.... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Ján Papuga

„Spievať a pracovať ako posadnutá, pri mori opaľovať svoje pekné telo a milovať sa s človekom, ktorý vyhovie jej náročnému vkusu, to sú jej tri základné životné poslania. To všetko robí rada, dobre, so zaujatím a nasadením,“ popisoval.

Na obrázku môže byť jedna osoba alebo viacerí ľudia, stojaci ľudia, kvet a interiér

Zdroj: FB/JZ

Iveta Bartošová (†48): Nebezpečná láska

Začali si spolu na zájazde. „Naša neopakovateľná láska sa zrodila nečakane a rýchlo na koncertnom turné v Rakúsku,“ priznal s tým, že Iveta v tom čase žila s Michalom Bělouškom. On bol navyše ženatý. „Keď sa práca podarila a dosky predali, leteli sme napríklad do Santa Fé, vykúpať sa na Havaj, lyžovať do Aspenu v Colorade, alebo k Mŕtvemu moru zabaliť sa do liečivého bahna,“ opísal, že na Ivete Bartošovej nešetril.

„Keďže to ale nebol hollywoodsky film, nemohlo to dopadnúť dobre. Iveta mi začala komplikovať život chorobnou žiarlivosťou a ja som stále častejšie myslel na koniec, v skryte duše som ale dúfal, že nebude príliš skoro,“ dodal. 

Podnikatelia nie sú dojná krava!
Na stranu podnikateľov a za ich podporu sa dnes na TB postavila aj strana Dobrá voľba. Tá navrhuje niekoľko riešení. Niekoľko morových rán Pre podnikateľov sú nimi podľa A. Hlinu okrem tejto vlády aj "opatrenia", v rámci ktorých od 1. decembra... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Nakoniec to ale tak rýchlo nebolo a počali spolu syna Artura (25). Vzťah im ale začal škrípať, pretože Štaidl chcel, aby sa na plný úväzok stala matkou, pričom ona pracovala pokojne aj 30 dní a večerov v mesiaci. Štyri dni pred Štedrým dňom v roku 1998 potom mali odletieť na zaplatenú dovolenku na Kanárske ostrovy, ale Iveta v noci tajne utiekla. A to bol začiatok konca…

Na obrázku môže byť jedna osoba alebo viacerí ľudia a stojaci ľudia

Zdroj: FB/Naše Ivetka Bartošová

Eva Pilarová (†80): Románik na Kube

Krátky, ale o to viac romantický románik prežil bývalý buldozér dievčenských sŕdc s krásnou Evou Pilarovou. Padla mu do oka v Semafore a omotal si ju tak, že ho pozvala k sebe domov, hoci pár hodín pred ním podľa Štaidla odchádzal huslista Václav Hudeček (69). Vtedy zatiaľ len prehýrili a prehovorili celú noc. 

Románik na seba ale nenechal dlho čakať! Čoskoro sa milostne zblížili až na ďalekej a exotickej Kube, vo Varadere. „Klimatizácia nefungovala, a preto sme utekali na balkón, s výhľadom na potemnelé more, ktoré pár metrov od nás poctivo pracovalo na odlive. Rovnako usilovní sme boli aj my, akoby sme cítili, že náš vzťah je tropickou klímou presne determinovaný,“ popísal skladateľ.

Minister Mikulec predstavil triážne stany: Trápny ste ako schody vo výťahu, odkazujú mu ľudia
Triážne stany už rastú pred nemocnicami! Včera sa minister vnútra Roman Mikulec pochválil na sociálnej sieti a dodal aj zopár fotografií. Čo si však prečíta v komentároch od ľudí, to ho asi nepoteší! Triediace pracoviská pre pacientov "V priebehu... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Zora Jandová (63): Odviezol ju z tenisu

V roku 1983 si Štaidl nielen zaflirtoval s „veľmi zaujímavým, čiernovlasým dievčaťom so zelenými očami“ – speváčkou a herečkou Zorou Jandovou, ktorú v roku 1983 zbalil na tenisovom turnaji umelcov. Na kurt síce prišla s kamarátom Zdenkom Mertom (69), ten sa ale prebojoval do finále, zatiaľ čo Štaidl odpadol hneď v prvom kole, a tak mal čas venovať sa jeho sexy sprievodu.

Nakoniec Zorku nepozorovane odviezol do Prahy, zatiaľ čo hudobník pinkal na kurte do loptičky. „So Zorou bolo vždy veľmi príjemne, pretože to je múdra a vtipná baba, obdarená pozitívnym vzťahom k pôžitkom a hriechom, pokiaľ nie sú smrteľné. Fade out znamená v hudobnej terminológii do stratena, a tak skončil aj náš vzťah,“ popísal s tým, že potom dala prednosť Mertovi, ktorého si neskôr vzala.

Zora Jandová — Lidé — Česká televize

Zdroj: FB/ZJ

Dosť bolo sľubov! Oznamujú lekári
Zdravotníctvo je na Slovensku dlhodobo na chvoste záujmov politikov. Od augusta žiadajú lekári prostredníctvom Lekárskeho odborového združenia (LOZ), ktorého prezidentom je lekár Peter Visolajský stretnutie s premiérom Eduardom Hegerom. Zdá sa, že... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.