Kotlebovi horelo za zadkom! Ako skončili jeho problémy za volantom?
04 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Mal veľké šťastie! Opozičný poslanec parlamentu a líder ĽSNS Marian Kotleba zažil na vlastnej koži nočnú moru všetkých motoristov. Predstavte si, že vám začne počas jazdy horieť auto. Ako to všetko dopadlo?

Kotleba sa s nepríjemným incidentom pochválil vo svojom statuse na sociálnej sieti a pridal aj fotografiu.

Na obrázku môže byť 1 osoba a vonku

Zdroj:FB/MK

Čo sa vlastne prihodilo?

Kotleba sa na Facebooku prihovoril neobvykle v nočných hodinách. "Priatelia, neobvykle takto v noci: Cestou z Bratislavy mi na diaľnici za Nitrou začalo horieť auto."

"Preto sa aj touto cestou chcem poďakovať zasahujúcim policajtom aj hasičom, ale najmä ochotnej obsluhe benzínovej pumpy v Beladiciach," slušne po´dakoval líder ľudovcov.

Podľa ďalších jeho slov sa však nič vážne nestalo a Kotleba môže hovoriť skutočne o šťastí. "Napokon všetko dobre dopadlo. Auto sa vyrieši z havarijnej poistky a kým nejde o život, nejde o nič," uzavrel Kotleba nepríjemnú nočnú udalosť.

Hádajte, čo si myslí hračkárstvo o invázii cudzích vojsk na Slovensko
Známe slovenské hračkárstvo Dráčik na svojej webovej stránke odvážne uverejnilo svoj postoj k invázii cudzích vojsk na územie Slovenska. Nájdete tam: „Slováci si želajú mier pre všetky národy. Chceme naše územie bez cudzích vojsk a základní.“... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.