J. Mažgút (Smer - SD): Dvaja, čo dokonali zradu
04 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Člen strany Smer - SD Ján Mažgút na svojom facebookovom profile prirovnal podpis podpis dohody s USA k mníchovskej zrade. Jeho vyjadrenie publikujeme v plnom znení.

„Bolo to v Mníchove pred viac ako 80 rokmi, kde dvaja nešťastní československí diplomati ostali sedieť vo vestibule, kým za zatvorenými dverami mocnosti (Nemecko, Spojené kráľovstvo, Francúzsko a Taliansko) prekresľovali mapu nášho územia.

E. Chmelár: Už aj túžba po mieri prekáža kaviarenským médiám?
Historik a politológ Eduard Chmelár na svojom profile na sociálnej sieti vyjadril k odvážnej iniciatíve hračkárstva Dráčik, ktoré uverejnilo na svojom webe výzvu za mier. V čase, keď sa vojna s Ruskom čoraz častejšie skloňuje. Chmelár nechápe, kam... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Posledný septembrový deň roku 1938 bola podpísaná mníchovská zrada a bol tak spečatený osud Československa o nás, bez nás.

,Poučení´ z minulosti, rozhodli sa dvaja - nech už sú čímkoľvek, len určite nie diplomati - tentokrát osobne podieľať sa na zrade slovenského národa. Tretieho februára nás vo Washingtone zradili naši ,vlastní´. Preto 8. februára 2022 o 17. hod. pred NR SR.“         

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.