E. Kaliňák: Útok na Pellegriniho - médiá zúria, vláda sa bojí
05 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Nepochybujem, že mediálne útoky budú pribúdať! Presne to si myslí podpredseda strany SMER - SD o počínaní našich médií tzv. hlavného prúdu. Smiešne útoky na Pellegriniho ukazujú, že jednotný ľavicovo-národný front je to, čoho sa médiá a táto vláda boja najviac, hovorí vo videu na sociálnej sieti.

Ak sa dnes médiá a vláda niečoho boja, tak je to podľa smeráka jednota opozície a Slovákov.

Smiešny útok mainstreamu

"Neviem, či ste si to všimli, ale deň potom, ako Robert Fico na tlačovej konferencii vyzval relevantné opozičné strany na vytvorenie silného ľavicovo-národného bloku, ktorý bude predstavovať kvalitnú a pripravenú alternatívu pre Slovensko, prišiel okamžite útok. Tentokrát ale nie na Smer, ako sme zvyknutí, ale na Petra Pellegriniho, ako nášho nevyhnutného partnera v boji za záchranu Slovenska," upozornil politik.

A to podľa Kaliňáka tým najbizarnejším spôsobom! Rozbitím tlačovej konferencie Hlasu, lebo Denník N našiel nezrovnalosti v číslach na ich internetovej stránke.

Predseda Smeru - SD: Príďte na protest proti DCA. Tento raz celá opozícia
Róbert Fico, predseda strany Smer - SD, opäť pozýva na protest pred Národnú radu Slovenskej republiky. Bude sa konať 8. februára o 17.00 pri soche Alexandra Dubčeka. V tento deň má parlament prerokovávať obrannú dohodu medzi USA a Slovenskom.... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Cieľ je jasný

"Vskutku devastačná kauza v rozsahu tri tisíc eur. Naozaj smiešne. A to v čase, keď súčasná vládna koalícia za posledné dva roky prehajdákala miliardu na celoplošné testovanie, stovky miliónov na očkovaciu kampaň, očkovací bonus a očkovaciu lotériu. A to nejdem hovoriť o miliardách, ktoré minuli bez verejného obstarávania v núdzovom stave," pripomína.

Ale Denník N má podľa mladého politika v hľadáčiku stále iba opozíciu. "Cieľ je jasný - zabrániť tomu, aby sa opozícia spojila, a keď sa im to nedarí, tak očierňovaním zobrať ľavicovo-národnej alternatíve čo najviac percent. Nepochybujem, že mediálne útoky budú pribúdať," je presvedčený Kaliňák.

V závere má však Kaliňák jednoznačný odkaz pre mainstream: "Sorry, ale Slováci vám tieto klamstvá už neveria." 

B. Kollár dostal exkluzívnu ponuku, ak Sme rodina nezahlasuje za DCA
Podpredseda Smeru - SD Ľuboš Blaha na svojom facebookovom profile reagoval na video R. Fica, v ktorom vyzýval na účasť na proteste 8. 2. o 17.00. V ten deň totiž má NRSR rokovať o prijatí kontroverznej obrannej dohody medzi USA a Slovenskom. V... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.