Zuza dostala metál
03 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Po zdrvujúcom dni, po neuveriteľnej paľbe kritiky sa Zuzana Čaputová vo svojom statuse na sociálnej sieti - neuveríte - pochválila.

"Prevziať si medzinárodné ocenenie Justitia Awards v kategórii výnimočná ženská právnická osobnosť pre rok 2021 je pre mňa veľkou cťou." Píše Zuzana Čaputová .

"Túto cenu preto beriem hlavne ako záväzok obraňovať spravodlivosť a právny štát a zároveň naďalej podporovať a inšpirovať iné ženy a dievčatá, ktoré sa rozhodli pre právnickú profesiu." vysvetľuje v statuse prezidentka.

Vysvetlenie

Ocenenie udeľuje organizácia Women in Law Initiative, ktorá je pod patronátom UNESCO a spája ženy v právnických profesiách po celom svete. Zaoberá sa stále aktuálnou témou zlepšenia pozície žien nielen v oblasti justície, ale aj podporovaním ženského líderstva.

Koment pod statusom "za všetky prachy"

"Martin Antal - to už pre ľudí nie je ani výsmech - skôr pohŕdanie - niečo ako keď Obamovi dávali Nobelovu cenu mieru v čase keď USA viedli vojnu."

"Prezidentka má problém s integritou"
Vladimír Palko: Prezidentka má problém s integritou. Znie titulok článku, ktorého autorom je Vladimír Palko a prevzal ho web srspol.sk. "Bývalý minister vnútra, matematik, autor vo svete uznávanej knihy „Levy prichádzajú“ Vladimír Palko píše, že... Čítať ďalej
03 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

_______________________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.