Vláda si zo Slovákov robí srandičky! TAKTO dopadlo riešenie zdražovania!
03 | 02 | 2022 I Diana zaťková

Vláda na Slovákov kašle! Na dnešnej schôdzi, ktorá sa, žiaľ, nekonala, si chcela opozícia vypočuť návrhy koaličného štvorlístka, ako sa vysporiadať s neúnosne vysokými cenami potravín. Ako sa zdá, slovenskú vládu slovenský občan nezaujíma.

"Vládna koalícia zablokovala v parlamente schôdzu, ktorú poslanci za Život-NS iniciovali spolu so Smerom o opatreniach na zníženie cien potravín. Nemajú riešenia, majú len aroganciu," skonštatoval v statuse na sociálnej sieti opozičný poslanec Tomáš Taraba. 

Na krátky ale výstižný status začali okamžite reagovať občania, ktorí na vláde nenechali nitku suchú.

Monika toho má už dosť: "Už by bolo načase zablokovať celý parlament!" "Hádam sa už zobudia tí voliči čo ich volili. A možno ani nie, ak sú im podobní," myslí si Mária.

T. Taraba: Kto riadi Zuzanu Čaputovú? Výzva!
Poslanec NRSR Tomáš Taraba (Život - NS) položil legitímne otázky v súvislosti s informáciou, že prezidentke napísal prejav o Ukrajine a Rusku poslanec Progresívneho Slovenska. Podľa neho to vyvoláva mnohé nejasnosti a vyzýva Čaputovú, aby dala... Čítať ďalej
03 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Ako to už medzi ľuďmi vrie je neúnosné

Blanka je trochu skeptická: " ... Ale Slovákom to zrejme vyhovuje... Mlčia, mlčia, mlčia... Všetky krajiny naokolo riešia zdražovanie, len u nás sme spokojní. Vláda, ktorá necíti veľký tlak zo strany občanov sa vykašle, hlavne že Sulik rieši cirkev za okrúhlym stolom. Ešte vám to nedochádza, ako si z obyvateľov robí vláda srandicky?"

Stanislav: "To už tak vrie medzi ľuďmi, že to je neúnosné. Veľa sa ich včera vyjadrilo, ze treba vylomiť dvere a vyhnať ich domov."

Jiří znizenie cien nepripada u matopica do uvahy,vsak prave teraz pri vyssich cenach,tym padom vyssej DPH-cke, sa statna kasa krasne plni a s tym tito neandertalci ani vo sne neratali,proste bude z coho este bacovat tie dva rocky pri moci...

"Čo by sme iné čakali od takých retardov. Im sú ľudia ukradnutí. Len keď sa budú blížiť voľby, to zas budú mať plné huby prázdnych kecov. Kde je minister financií aj zo psíkom Hegerom? Oni mali byť prví a zvolávať tam kolegov. Ale ich zaujíma len dohoda s USA a očkovanie …… sú to kreténi," rýpol si Karol.

Svini sa len o kukurici sníva! Konštatuje Belousovová
Zbraňami rinčia len Američania! Presne toto si myslí, tak ako mnohí, politička Anna Belousovová. Svini sa len o kukurici sníva a vojnovým štváčom zase len o novej vojne, trefne poznamenáva národniarka vo svojom statuse na sociálnej sieti. Každého... Čítať ďalej
03 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.