Obeť invázie hovorí, že jej nič nehrozí
03 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Ako Západ „potopí„ Zelenského za popieranie ruskej invázie. Píše či vlastne vo videu hovorí ukrajinská novinárka Olesya Medvedeva, komentátorka webu Strana.ua.

V poslednej dobe je rozkol medzi Spojenými štátmi a Ukrajinou kvôli „ruskej invázii“ stále zjavnejší. Je to však ignorovaný fakt zo strany mainsdtreamu. Právr tak, ako jeho príčiny.

Mainstreum u nás i v západnej časti Európy spravil z Ukrajiny nesvojprávny štát. Rozhodovať o nej a o tom, čo sa tam deje, môžu iba USA a NATO, čo je vlastne to isté.

Nafukujú "Putinov útok", ako sa len dá

"Zatiaľ čo vo Washingtone všetky kľúčové oddelenia, najvyššie vedenie krajiny aj tlač tému Putinovho útoku nafukujú, na Ukrajine sa čoraz častejšie hovorí o tom, že problém je mierne povedané prehnaný. A neexistujú žiadne známky hroziacej invázie ruských vojsk. Navyše popieranie ruských príprav na inváziu je každým dňom ostrejšie." Hovorí okrem iného Olesya Medvedeva, ukrajinská komentátorka webu Strana.ua

Washington je nešťastný zo Zelenského, on zase z Bieleho domu

"To si začali všímať aj veľké svetové médiá, ktoré predtým o „invázii“ písali ako o hotové veci. Nesúhlas s administratívou Joea Bidena bol obzvlášť jasný 28. januára na stretnutí Vladimira Zelenského a západných novinárov."

"A tento rozpor, keď „obeť invázie“ hovorí, že nič nehrozí, môže radikálne zmeniť celý príbeh s prípravou útoku. A to nielen globálne, ale osobne pre Zelenského. Pripomína ukrajinská novinárka Olesya Medvedeva.

Aké sú možné dôsledky rozkolu medzi Spojenými štátmi a Ukrajinou v otázke „útoku Ruska“, zistila Olesya Medvedeva v novom čísle blogu „Yasno. Pochopiteľne“

A kto ešte okrem angličtiny ovláda trochu aj ruštinu, prosím:

Blaha tvrdí, že nič trápnejšie od hlavy štátu doposiaľ nepočul
"Môžete nás zastrašovať, môžete sa vyhrážať, môžete sa aj hádzať o zem, ale pravdu neumlčíte. Ste americká agentka a slúžite cudzím záujmom. Slovensko to vie. Chcete empirické dôkazy? Nech sa páči," píše poslanec SMER - SD Ľuboš Blaha. Blaha... Čítať ďalej
03 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

______________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.