Obabrávate vo vidine zisku! Odkazuje verejnosť celebritám
03 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Spustila to Dominika Kavaschová so svojim "priznaním" - niekto ju vydiera s jej "hanbatými" fotkami a je jej to veľmi nepríjemné.

Následne sa spustila lavína. S podobnou skúsenosťou sa stretli Ema Drobná, futbalista Filip Šebo, dokonca herečka Zdena Studénková, či víťaz SuperStar Pavlovčin. 

Priveľa náhod 

Kým šlo len o D. Kavaschovú a E. Drobnú, nikomu nebolo nič "podozrivé". Lenže známych tvárí pribudlo "príliš veľa na náhodu". Ak ste si povedali, že za tým "niečo" bude, mali ste pravdu. Celebrity spolupracujú s mobilným operátorom, ktorý pridáva novú službu - Online ochrana. Cieľom kampane bolo upozornenie verejnosti na nedostatočné zabezpečenie našich mobilov, informujú Topky.sk.

POZOR! Tri magické dátumy vo ferbruári
Čakajú nás 3 magické dátumy. Tie budú obsahovať iba čísla dva a nula. Ako prvý prichádza dnešok, 02.02.2022. Aké tieto dni budú, čo urobiť a čomu sa vyhnúť? Magické dvojky „Dvojka z pohľadu numerológie predstavuje družnosť, ale všetkého veľa... Čítať ďalej
02 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

Želaný efekt - hnev?

A tak na svetlo sveta vyšlo, že celebritám sa nik nevyhráža a srdcervúce príbehy boli len v rámci reklamnej kampane, ľudí to nahnevalo a mnohí sa netajili názorom, že je to trápne a že nevedia, ako už zaujať. Topky citujú jedného z komentujúcich: "Bodaj by sa vám to stalo aj reálne, aby ste sa poučili a nie si tu robiť srandu z národa! Hanba vám.” 

Anketa hovorí jasne

Stránka Bandinfluence dlhodobo upozorňuje na nevhodné spôsoby propagácie a spolupráce. Stránka na sociálnej sieti vytvorila anketu s otázkou, či je takáto kampaň podľa ľudí v poriadku. Podobné klamstvá ľudia vnímajú negatívne. „Internet je nebezpečný. Môžu sa stať zlé veci. Áno. Na internete je veľa klamstva a zavádzania. Áno. Followeri dôverujú influencerom. Influenceri klamali niekoľko dní a ľudia s nimi súcitili. A nakoniec to bola neoznačená platná kampaň na produkt,” vysvetľuje profil Badinfluence. 

„Nešlo o spoločenskú kampaň, ale o produktovú. Na základe vašich odpovedí to sledovatelia vnímali ako zavádzanie a odniesli si z toho, že boli opäť oklamaní. Efekt nejakého ponaučenia sa minul, pretože influenceri sa opäť zahrávali s dôverou followerov,” dodáva profil Bandinfluence.

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.

Nedá sa zabudnúť, Andy! (FOTOGALÉRIA)
Herec Andy Hryc bojoval so zákernou leukémiou od apríla 2020. Dlhé týždne strávil v nemocnici a behom náročnej liečby sa zmenil na nepoznanie, píše blesk.cz Od jeho smrti 31. Januára už ubehol rok. Slovenského herca si všetci pamätajú ako vysokého... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Norbert Pančík