Kto môže za "zdivočenie mravov" voči synovi pána ministra?
03 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

V sobotu bol minister obrany pozrieť na hokejový tréning svojho syna v športovej hale klubu v Dúbravke, kde ho vraj vypískali.

Obhajoval sa na sociálnej sieti.

A začína tým, že deti by nemali trpieť za svojich rodičov.

Štandardný tréning

"Celý tréning prebehol úplne štandardne a pokojne a po konci tréningu, po vyše hodine mrznutia na štadióne, som odchádzal von počkať na Daniho do auta, kde ho štandardne čakám, kým sa prezlečie a osprchuje." píše minister Naď. "Pri odchode zo štadióna, asi 10 metrov od východu, som naozaj videl skupinku asi 4-5 ľudí, zjavne rodičov detí, ktorí na mňa tlieskali (áno zjavne s negatívnym nádychom) a jeden z nich kričal “zapredanec” a “vlastizradca”. Keďže to bolo niekoľko desiatok metrov odomňa a mimo mojej cesty, vôbec som na to nereagoval a išiel som ďalej k východu zo štadióna do auta a čakal som na Daniho, ktorý o pár minút prišiel."

Ospravedlnenie od prezidenta klubu

"Je mu podľa jeho slov ľúto, že pár jedincov horšieho mentálneho nastavenia, o ktorých mentálnom nastavení sa všeobecne vie, rozbíja komunitu rodičov v klube." Pokračuje minister na sociálnej sieti: "Aj on sám tvrdí, že klub by mal držať pokope a ja, keď sa prídem pozrieť na tréning či zápas, som tam vždy ako rodič a nikdy som tam nerobil kampaň ako politik. Zároveň svoj názor pán prezident klubu prezentoval aj všetkým trénerom a rodičom športujúcich detí a ja sám som následne dostal veľa správ od rodičov, že sa za tých pár dezolátov a antivaxerov vyslovenie hanbia. Ďakujem za správy priatelia, ja som s tým ok, to oni ukázali svoju “inteligenciu” a “charakter”." Aj vy hľadáte súvislosť medzi odporom k očkovaniu a tým, čo minister Naď popisuje? Tak poďme ďalej.

Blaha tvrdí, že nič trápnejšie od hlavy štátu doposiaľ nepočul
"Môžete nás zastrašovať, môžete sa vyhrážať, môžete sa aj hádzať o zem, ale pravdu neumlčíte. Ste americká agentka a slúžite cudzím záujmom. Slovensko to vie. Chcete empirické dôkazy? Nech sa páči," píše poslanec SMER - SD Ľuboš Blaha. Blaha... Čítať ďalej
03 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

"Mne to vôbec nevadí."

"Ja budem aj naďalej podporovať môjho syna v športovaní a na vláde budem aj naďalej presadzovať možnosť pre deti športovať aj počas Covidu, presne tak, ako som to robil aj doteraz. Som veľkým zástancom športovania detí a členovia vlády to dobre vedia. Môj syn Dani mi povedal, že mu nevadí, že “tí ľudia sú šibnutí a nič si z toho nerobí. Chvalabohu." Konštatuje minister a dodáva, že deti nemôžu za politiku. 

Zmienka o dezolátoch nesmie chýbať

"A vy, dezoláti, žiaľ, vaše deti musia žiť s vami v jednej domácnosti. Verím, že ich vzdelanie bude lepšie ako vaše a rovnako tak ich morálka. Mňa ani neurazíte, ani nezastrašíte. Ale seba ste teda zhovadili poriadne. Viem, že pri svojej mentálnej výbave tomu nerozumiete, ale aj Vaše vlastné deti sa za vaše správanie hanbia." Uzatvára minister obrany.

Máme už to najhoršie za sebou, alebo nás čaká ďalšia dráma v nemocniciach?
V ankete denníka Postoj na túto otázku odpovedajú Martin Šuster, Peter Visolajský, Ivan Bošňák, Vladimír Krčméry, Richard Kollár a Martin Pavelka. Na Slovensku pribudlo rekordných vyše 20-tisíc pozitívnych prípadov. Posledné dni rastú aj príjmy... Čítať ďalej
02 | 02 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.