Blázni mali orgie a slušní ľudia poslúchli
03 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Lockdown nezachránil žiadne životy!" Tvrdí MUDr. Igor Bukovsky na sociálnej sieti.

Ale, blázni mali podľa neho orgie a slušní ľudia poslúchli.

"Museli sme to vraj urobiť. Museli sme všetko zatvoriť. Obchody, školy, kiná, divadlá, športoviská, služby, hotely, pohreby, svadby, hranice... Lockdown!! A potom ďalší Lockdown! Blázni mali orgie a slušní ľudia poslúchli. Nemali," myslí si MUDr. Igor Bukovský.

V príspevku na sociálnej sieti pripomína, ako od marca a apríla 2020 varoval pred nezmyselnosťou a zničujúcim vplyvom stredovekého prístupu k novej infekcii.

"Povedal som, že Lockdown povedie ku "škodám na psychickom, vzťahovom a ekonomickom zdraví spoločnosti," pripomína.

"Teraz to potvrdila veda! Najnovšia analýza vedcov z prestížnej Johns Hopkins University ukázala, že Lockdown ani v prvých fázach "pandémie", keď boli zľaknutí a poslúchali skoro všetci nemal žiadny vplyv na úmrtnosť - znížil úmrtnosť o 0,2%. To je tak blízko nule, že skutočne následky Lockdownu by mali byť trestným činom!" Vysvetľuje.

T. Taraba: Kto riadi Zuzanu Čaputovú? Výzva!
Poslanec NRSR Tomáš Taraba (Život - NS) položil legitímne otázky v súvislosti s informáciou, že prezidentke napísal prejav o Ukrajine a Rusku poslanec Progresívneho Slovenska. Podľa neho to vyvoláva mnohé nejasnosti a vyzýva Čaputovú, aby dala... Čítať ďalej
03 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Začnite sa preberať z masovej hypnózy a psychózy

Bukovský je presvedčený, že lockdown zničil podnikanie a živobytie mnohých ľudí ekonomiku, vzdelávanie, zdravotníctvo, medziľudské vzťahy, nádej a mnohým aj lepšiu budúcnosť.

"Ľudia začnite sa preberať z masovej hypnózy a psychózy. Čím skôr zastavíme ďalšiu deštrukciu spoločnosti a ekonomiky, tým menej budeme trpieť následkami," vysvetľuje

Prízvukuje, že toto sa zrejme nedočítate ani v denníku SME ani denníku n ani tzv. Aktualitách a nebude to dokonca počuť ani v správach RTVS. Odporúča svoju knihu s názvom Zmazaný/í a pripomína, že optimálne dávky a hladiny vitamínu D znižujú úmrtnosť o 40 - 90%.

P. Pellegrini: Už nech ide niekam, škody narobil dosť!
Vláda nevie, čo má povedať občanovi. Minister zdravotníctva doteraz nikdy nevedel povedať čo robí, prečo to robí a čo sa chystá robiť. Peter Pellegrini na dnešnej TB s názvom Výzva Igorovi Matovičovi, konanej na poludnie však už vedel, že dnešné... Čítať ďalej
03 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.