Bekmatov: Toto je proamerická sekta
03 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Proti zmluve s USA protestujú snáď už aj štyri kandelábre z piatich, o obyvateľstve nehovoriac, no minister Naď je na ceste do USA, aby mu podpísal a pani prezidentka sa cíti urazená tým, že ju národ má za americkú agentku.

Artur Bekmatov, predseda hnutia Socialisti.sk vedenie nášho štátu nazval proamerickou sektou.

Dezoláti

"Poodľa nich sú všade. V opozícii, na internete, v uliciach, na univerzitách a najnovšie už aj na čele samospráv. Každý, kto nie že pochybuje, ale každý, kto čo i len vznesie otázky je fanatickou proatlantickou sektou automaticky označovaný za nepriateľa." Vysvetľuje A. Bekmatov: "Podľa včerajšieho prieskumu by len 29% privítalo vojenskú prítomnosť Američanov v SR. To sú neskutočne nízke čísla."

Prezidentka je nervózna

"Nepáči sa jej, že jej ľud nadáva do amerických agentiek. Holt, nech sa nečuduje. Ak by americkou agentkou bola, tak by nekonala inak." Predseda hnutia Socialisti.sk jej však uznáva: "Ale jej nervozita je pochopiteľná. Petíciu vyhlásime ihneď po ratifikácii dohody parlamentom a prezidentke zostane v rukách čierny Peter. Dlho na petíciu vyčkávať nemôže. Totiž "rozkaz ten zněl jasně": referendum nesmie prejsť za žiadnu cenu."

Zároveň však upozorňuje: "Ale ak prezidentka nepočká a ihneď dohodu podpíše, tak napľuje do tváre 71% obyvateľov. Doslova s ich mienkou povytiera podlahu. No tentokrát nezareže referendum, ale už samotnú petíciu. A po takejto hanebnosti si v politike, pravdepodobne, už ani neškrtne."

Pravda nie je príjemná, ale je to stále pravda
Včerajšie vyjadrenia prezidentky Zuzany Čaputovej prekvapili mnohých. Dvíha nad nimi obočie aj Dagmar Kramplová, bratislavská krajská predsedníčka SNS. Hanba a drzosť "Inak sa nedajú nazvať dnešné vyjadrenia amerického agenta Zuzany Čaputovej o... Čítať ďalej
03 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Duo Naď-Korčok má neskutočne naponáhlo

"V priebehu najbližších hodín sa očakáva podpis dohody s USA. Aby to okamžite mohlo ísť do parlamentu. Zaujímavé je, že ešte minulý týždeň, keď vláda schvaľovala zahraničné cesty na február, nebola cesta tandemu v službách USA ani na pláne," prikladá link A Bekmatov.

 Majú naponáhlo

"Američania sem prídu pár dní po podpise dohody. 1 800 vojakov a 700ks techniky. Oficiálne na cvičenie do marca. Ale ktovie ako sa to celé vyvinie. Možno Rusi presunú spoza Uralu pod Moskvu jednu divíziu a vo Washingtone to vyhodnotia ako pokračujúce prípravy na inváziu na Ukrajinu. A to si bude vyžadovať ďalších amerických vojakov na východnom krídle NATO." Upozorňuje s iróniou A. Bekmatov

Len tak mimochodom...

"Prezident Biden schválil rozmiestnenie ďalších vojakov USA vo východnej Európe. Verejnosť a vlády dotknutých štátov sa presné počty a lokality rozmiestnenia dozvedia od Washingtonu pravdepodobne z médií v najbližších dňoch. Oznamovacia povinnosť bude splnená..." Konštatuje A. Bekmatov.

Gemer na hranici chudoby, alebo už biedy?
Tento ťažko skúšaný región leží na juhu Stredného Slovenska. Spadá pod okresy Rimavská Sobota a Revúca. Patrí mu hneď niekoľko prvenstiev. Má najvyššiu mieru nezamestnanosti, najmenej zaočkovaných a najhoršie platy, ktoré sa tu pohybujú na úrovni... Čítať ďalej
02 | 02 | 2022 | Rastislav Ekkert

Fanatizmus

"To, čo posledné týždne predvádza trio Naď-Korčok-Čaputová je politické kamikadze. Nediskutujú, len osočujú a všetko sa snažia vykonať extrémne rýchlo. Idú proti vlastnému obyvateľstvu, proti záujmom svojho štátu. Bez štipky pudu politickej sebazáchovy. Ich jediným cieľom je fanaticky dotiahmuť do konca úlohu od spojencov spoza Atlantiku." Uzatvára predseda hnutia Socialisti.sk

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.