A. Belousovová: Veľmi zaujímavé zhody okolností
04 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

V čase, keď sa slovenská spoločnosť dozvedela že namiesto prezidentky máme čítačku cudzích prejavov, sa táto osoba bez hanby a sebareflexie pochválila získaním ďalšieho medzinárodného ocenenia.

Čo na tom zaujalo Annu Belousovovú, predsedníčku strany Národ a spravodlivosť? Vyjadrila sa na sociálnej sieti.

Nové ocenenie

"Okrem toho, že je jednou z najvplyvnejších žien sveta (smiech), od dnes je aj výnimočnou ženskou právnickou osobnosťou pre rok 2021. Týmto titulom ju ocenila organizácia Women in Law Iniciatíve, ktorá je pod patronátom UNESCO a spája ženy v pracovných profesiách po celom svete." Hovorí A. Belousovová.

Robí si z nás...?

A. Belousovová cituje pani prezidentku: "Túto cenu preto beriem hlavne ako záväzok obraňovať spravodlivosť a právny štát a zároveň naďalej podporovať a inšpirovať iné ženy a dievčatá, ktoré sa rozhodli pre právnickú profesiu." A hneď dodáva: "Buď je táto pani taká tupá, že nevníma realitu, alebo si z nás všetkých robí ona a jej tútori vyslovene dobrý deň."

Zuza dostala metál
Po zdrvujúcom dni, po neuveriteľnej paľbe kritiky sa Zuzana Čaputová vo svojom statuse na sociálnej sieti - neuveríte - pochválila. "Prevziať si medzinárodné ocenenie Justitia Awards v kategórii výnimočná ženská právnická osobnosť pre rok 2021 je... Čítať ďalej
03 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Treťosektorová právnička

"Aká je ona "výnimočná právnická osobnosť", keď je všeobecne známe, že advokátske skúšky získala za pofidérnych okolností a v profesionálnej kariére sa venovala hlavne činnosti v treťom sektore?" Rekapituluje A. Belousovoá: "Ako táto osoba obraňuje spravodlivosť a právny štát, keď bez hanby odoprela právo ľuďom sa demokraticky v referende vyjadriť k ukončeniu volebného obdobia tejto vlády? Bez hanby podporuje okupačnú dohodu s USA a ich provokácie voči Rusku a vôbec neberie do úvahy názory väčšiny občanov, ktorí necítia žiadne nebezpečenstvo zo strany Ruska."

Inšpiratívna? Pre koho?

"Akou chce byť táto osoba inšpiráciou pre iné ženy a dievčatá? K čomu ich chce inšpirovať žena, ktorá vo funkcii hlavy štátu nie je schopná zlepiť dokopy pár zmysluplných viet a preto číta prejavy svojich "poradcov"?" Nechápe predsedníčka NaS. "Inšpirovať ich môže len k tomu, že poslušný tupec sa môže vyšplhať veľmi vysoko, ak má za sebou tých "správnych ľudí". A vôbec, mne tie jej ocenenia prídu ako keď pániček odmeňuje svojho psíka za poslušnosť. Túto "dobrotku" dostala rovno v čase, keď už je okupačná Dohoda s USA o obrane uzavretá. Zaujímavá zhoda okolností." Tvrdí na sociálnej sieti Belousovová.

Slováci to vzali útokom - o šport však rozhodne nejde
Ak však tipujete, že to súvisí s cenami pohonných hmôt, tak sa nemýlite. Poľská vláda totiž pred nedávnom znížila ceny PhM na tretinu. Bolo teda len otázkou času, kedy ich "objavia" aj Slováci. Stalo sa tak hneď na druhý deň, informuje portál... Čítať ďalej
03 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.