Z brutality v Miloslave sa deti nepoučili! Objavil sa ďalší prípad
02 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

Z brutality v Miloslave sa deti nepoučili! Objavil sa ďalší prípad, ktorý upozorňuje na to, ako deti útočia na deti. Po internete začalo kolovať ďalšie kruté video a fotky. 

"Podľa útočníčky si obeť bitku "zaslúžila," informuje 1.pluska.sk.

Prípad v Miloslavove, ktorý sa odohral v nedeľu 2. januára, kedy si malo dievčatko vyjsť s najlepšou kamarátkou von otriasol celým Slovenskom. Medzi prvými priniesol vtedy správu Nový Čas. Bola o tom, ako skupina tínedžerov mučila 11- ročnú žiačku. O pár hodín neskôr celý mediálny svet informoval o tom, čo sa stalo. A následne sa nabaľovali aj vyjadrenia odborníkov z organizácií, ktoré sa venujú deťom, ale aj politikov. Vyjadrila sa obec, kde ku skutku došlo, polícia, dokonca aj prezidentka Zuzana Čaputová.

Sú IM prednejšie "fleky", ako deti?
Liga za duševné zdravie posiela otvorený list poslancom NR SR. Mimovládne organizácie sa v otvorenom liste vyjadrujú ku kandidátke na Komisárku pre deti, konkrétne k poslankyni NR SR Kataríny Hatrákovej za OĽaNO. V liste uvádzajú KTO by mal... Čítať ďalej
02 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Nestačilo!

Deti sa nepoučili. Dnes koluje vo virtuálnom priestore ďalšia bitka. Je z obce Prestavlky v okrese Žiar nad Hronom a odohráva sa pred miestnou krčmou.

Skupina dievčat zaútočila na svoju rovesníčku. Prizerajú sa nielen dievčatá, ale aj chlapci, ktorí agresorku povzbudzujú. 

"Na videu vidieť dve dievčatá vo víre bitky, pričom jedna z nich sa agresívne rozháňa rukami a uštedruje druhej desiatky úderov. Druhé dievča je v predklone, pred údermi sa snaží chrániť," píše denník 1.pluska.sk.

Prizerajúca skupina chlapcov skandujú, ako na športovo zápase a 16-ročná dievčina z Dolnej Ždane vyčíňa.

Kamarátka ju povzbuzuje slovami: "...Daj jej..."!

Skupina chlapcov: "...Slovenskoo...". 

Keď sa obeť útoku, 15-ročná Sabrina zo Žarnovice, zloží na zem, jej rovesníčka jej ešte uštedrí niekoľko kopancov. "Ty si je*ala so Samom a hovoríš o Laďovi, že ťa znásilnil," kričia mladí na videu.

Vo videu zaznieva aj mnoho vulgarizmov. Prípad už vyšetruje polícia. Agresorka tvrdí, že jej rovesníčka si bitku zaslúžila. Viac informácií momentálne nie je k dispozícii. 

Ohavný čin sa zmenil na bleskovku v médiách! Psychológ varuje
"Ohavný čin"! Ako ohavné komentujú médiá vyčíňanie skupiny tínedžerov, ktorá mala mučiť 11-ročnú žiačku. K médiám sa pridala aj obec! Psychológ Marek Madro kvôli podobným "bleskovkám" dvíha varovný prst! Prečo? Vysvetlil zakladateľ internetovej... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.