Trikrát ho očkovali a predsa ho dostali
01 | 02 | 2022 I TASR/Ivan Brožík

Hlavný hygienik J. Mikas bol pozitívne testovaný na COVID-19!!! Informovala TA SR.

Hlavný hygienik SR Ján Mikas bol pozitívne testovaný na ochorenie COVID-19. Aktuálne je bez klinických príznakov. TASR o tom informovala hovorkyňa Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR Daša Račková.

Trikrát a dosť?

"Pracuje z domu, na potrebných stretnutiach sa zúčastňuje online formou," priblížila hovorkyňa. Dodala, že hlavný hygienik je zaočkovaný posilňovacou dávkou vakcíny. (Podľa informácií HD je hlavný hygienik očkovaný dvakrát plus aj posilňujúcou dávkou.)

Povedal, že chce, ale on aj môže
Výsledky prieskumu, ktorý uskutočnila agentúry Focus pre televíziu Markíza doslova šokovali. Strana Roberta Fica, SMER - SD sa doťahuje na Pellegriniho HLAS - SD a je veľký predpoklad, že Ficova stíhacia jazda na prvú priečku bude pokračovať.... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

_______________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.