Máte vážne následky po očkovaní? Kto vás odškodní? (VIDEO)
02 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Česká TV stanica CNN Prima News informovala o prípade chlapca z Francúzska, ktorý po podaní prvej dávky očkovania proti covidu takmer prišiel o zrak. 

Nad prípadom si "umýva ruky" výrobca, urobí tak zrejme aj štát. A súdny proces môže trvať celé roky...

Kto teda nesie zodpovednosť?

Prípad 13- ročného chlapca z Paríža spustil diskusie o tom, kto nesie zodpovednosť za prípadné nežiadúce účinky vakcinácie proti covidu-19. Ten prišiel o 90 percent zraku päť dní po podaní prvej dávky očkovania. Právni zástupcovia rodičov sa obrátili na výrobcu vakcíny, spoločnosť Pfizer.

Žilinka dôrazne píše premiérovi
"Odmietam dehonestovanie práce prokurátorov a zasahovanie prokuratúry do politického boja." Napísal dnes na svojej sociálnej sieti generálny prokurátor Maroš Žilinka a priložil otvorený list adresovaný premiérovi E. Hegerovi. Žiada o... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Zmluva nie je prístupná verejnosti

O tom, že v zmluvách o použití vakcín sú doslova začiernené celé stránky, sme informovali aj my v článku s videom Erika Kaliňáka. Keď sa právni zástupcovia k zmluve dostali zistili, že v prípade nežiadúcich vedľajších účinkov, zmluva vylučuje akúkoľvek zodpovednosť Pfizeru za ich vakcínu.

Sebavedomia po oblaky, úcty ani za krtinec...
Žijeme nezdravú dobu, keď je sebareflexia cudzí pojem, zato ambície kvitnú, ako orgován v máji. Zabúda sa aj na "obyčajnú" slušnosť a úctu voči veku a skúsenostiam. Vyprahnutá sebakritika? "Ako inak si vysvetliť aroganciu juniorského 26 ročného... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.