K. Lovaš: Pátos a kŕč prezidentke nesvedčia (Tak načo sa ich drží?)
02 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Vyhlásenie k situácii na Ukrajine pozorne sledoval aj novinár, pedagóg a rehoľný kňaz Karol Lovaš.

Z toho, čo píše v úvode svojho príspevku na sociálnej sieti, až zamrazí

Pani prezidentka nemá dobrých poradcov.

"Jej výrok o tom, že prezident Vladimír Putin je pripravený použiť silu na presadenie svojich požiadaviek, je natoľko závažný, že pokiaľ by ho nepovedala prezidentka Slovenska, musel by spôsobiť všeobecný politický rozruch." Upozorňuje K. Lovaš: "Takto zostáva provinčným, teatrálnym výkrikom na úrovni výrokov USA, že ruskí vojaci majú pripravené na hraniciach transfúzne stanice a inú zdravotnícku techniku. Túto politickú propagandu odmietli svorne Rusko i Ukrajina."

Nechcú vojnu. Rozumiete, NEchcú

Deklarujú to obe krajiny. K. Lovaš upozorňuje na odkaz prezidenta Zelenského západu, že nemá "panikáriť a preháňať". Lenže: "Čím viac Ukrajinci a Rusi hovoria o vojne, ktorú nechcú, tým menej ich poniektorí počúvajú. Dnes sa k nim pridala aj Zuzana Čaputová. Úplne zbytočne. Nie je čas na veľké slová."

Milan Mazurek navrhuje...
Na dnešnom rokovaní NR SR odznel návrh Milana Mazureka, pri ktorom sme sa hádam všetci v redakcii dobre zasmiali. Ale teraz vážne... Nový bod programu "V parlamente som navrhol, aby sme do programu zaradili nový bod, ktorým by bolo prijatie... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Chce to dobrú propagandu

"Aj vzhľadom na vačšinový odmietavý postoj Slovákov k politike USA a NATO by to chcelo propagandu. Dobrú propagandu, ktorú si naši spojenci zaslúžia. To, čo predviedla pani prezidentka bola veľmi zlá propaganda. Pokiaľ to budeme robiť takto pateticky a kŕčovito, Rusko bude vyhrávať. V prieskumoch verejnej mienky už vedie. Aj vďaka Zuzane Čaputovej a prejavom ako bol ten dnešný..." Uzatvára bývalý novinár Lovaš.

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.