Artur Bekmatov: Kašlite na nich!
02 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Kapitulácia a výhovorky dnes nie sú namieste. Práve naopak. Takýmto ľuďom sa v minulosti hovorilo štrajkokazi, vysvetľuje vo svojom príspevku na sociálnej sieti predseda hnutia Socialisti, Artur Bekmatov.

Nedajte sa!

"Mňa len tak niečo neodradí." Sľubuje predseda hnutia Socialisti.sk: "A komentáre od ľudí, ktorí hľadajú výhovorky prečo niečo nespraviť miesto ciest ako to spraviť, už vôbec nie. Ale uvedomujem si, že na verejnosť vo virtuálnom priestore to môže mať demotivačný účinok." 

Nestretli ste náhodou nezvestnú dievčinku z Galanty?
Polícia po nezvestnej tinedžerke z Galanty vyhlásila celoštátne pátranie. Otec má veľmi nepríjemné podozrenie. Sára Farkasová V sobotu, 29. januára okolo 14. hodiny otcovi oznámila, že ide "o pár ulíc" ďalej, navštíviť rodinu. K príbuzným však... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Ani z voza, ani na voz

"Určite to poznáte: pripravuje sa zhromaždenie cez víkend a dotyčný sa pýta, prečo to nerobíme cez týždeň. Keď to robíme cez týždeň, tak je zle, lebo ľudia sú v práci. Zle je, keď sa protest robí v hlavnom meste, zle je keď sa nerobí v hlavnom meste. Keď sa robí protest, mala by sa robiť petícia, keď sa robí petícia, mal by sa robiť štrajk, keď štrajkujú odborári, tak tiež nie je dobre, lebo pomôže jedine "vyhnať politikov vidlami"...a tak ďalej," píše A. Bekmatov.

Štrajkokazov ignorujte!

"Preto vás chcem vyzvať, aby ste takýchto ľudí a ich komentáre ignorovali." Radí A. Bekmatov: "Mazať ich nechcem, mažem len vulgarizmy a osočovanie. Týchto ľudí nikdy nikam nedostanete, ani keby ste po nich prišli domov, obliekli im ponožky, obuli topánky, naložili do rikše a osobne priviezli aj odviezli na miesto činu. Tak sa nimi nenechajme demotivovať. Možno práve to je ich cieľom."

Ďalšia významná posila protestov
Aktívny starosta obce Dvory nad Žitavou Branislav Becík na svojom facebookovom profile zvloáva ľudí na protest pred Národnou radou Slovenskej republiky. Tento raz ho organizuje Združenie miest a obcí Slovenska, ktorého návrhy a pripomienky vláda... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.