P. Weis: Vládna analýza povinného očkovania ignoruje právo i medicínu
31 | 01 | 2022 I Ján Papuga

P. Weis: Vládna analýza povinného očkovania ignoruje právo i medicínu   

Známy advokát Peter Weis sa na svojej webovej stránke vyjadril k vládnej analýze, ktorá dospela k tomu, že povinné očkovanie proti covid 19 na Slovensku je možné. Weis ako odporca mnohých vládnych opatrení, ktoré sú v rozpore so zákonmi, podrobil túto analýzu kritike.

Podľa Weisa ide hromadu medicínskych i právnych nezmyslov. Dokázal by vyvrátiť bez väčšej námahy drvivú väčšinu argumentov, no na to nájde iný priestor.  

O čom sa mlčí? Lekár si posvietil na vakcínu Pfizer. Vyšli najavo mrazivé podrobnosti!
Očkovať sa, či neočkovať experimentálnou vakcínou od Pfizeru zvanou Comirnaty? Je skutočne bezpečná a účinná? V rozhodovaní vám môže pomôcť lekár a psychológ Vratislav Kalenda, ktorý v rozhovore pre české Parlamentní Listy popísal informácie v... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Ministerstvo odignorovalo v analýze všetky medzinárodné záväzky vo vzťahu k absolútnej dobrovoľnosti očkovania. Táto analýza je len obyčajnou legalizáciou vopred známeho zadania s vopred dohodnutým záverom. Ak sa bude vláda touto analýzou riadiť, prehrá všetky spory na Európskom súde pre ľudské práva a my všetci sa budeme musieť poskladať na  odškodnenia.

Z hľadiska medicíny ide o úmyselnú ignoráciu úrovne aktuálneho medicínskeho a vedeckého poznania. Vládna analýza vôbec nezohľadňuje zníženie rizika, ktoré sa pohybovalo pri alfa variante na úrovni 1 %. To im predostrela aj Weisova analýza. Už tradičné konštatovanie o účinnosti je zavádzajúce. „Akoby ministerstvo na seba prevzalo úlohu hovorcu výrobcov vakcín,“ píše Weis. Ministerstvo zdravotníctva SR nezohľadnilo reálnu škodlivosť používaných vakcín.

Ďalšiu analýzu si Weis nechá pre budúce využitie, keď bude potrebné vyvodiť právnu zodpovednosť. „Subjektívna stránka je preukázaná včasným zaslaním našej analýzy tak ministerstvu spravodlivosti, ako aj zdravotníctva. V čase obnovenia fungovania právneho štátu v materiálnom zmysle má ktokoľvek povolenie použiť tento článok ako dôkaz vrátane predošlých článkov o analýze k povinnému očkovaniu. Základ je nezabudnúť,“ píše sa na záver správy.

Kalavská upuzorňuje: TOTO vám pri omikrone môže doma zachrániť život!
Vyjde vám pozitívny test a neviete, čo máte robiť? Lekárka a exministerka zdravotníctva Andrea Kalavská (Hlas-SD) radí, čo by vám doma nemalo chýbať. Jednoduchý prístroj, ktorý majú v každej lekárni, vám môže zachrániť život! Podľa odborníkov sa v... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.