Matovič sa tvári ako pán Boh
27 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Medzi prvými na tlačovú besedu Igora Matoviča upozornil Rado Baťo. Všimol si, že napriek platnej vyhláške, expremiér, dnes minister financií Igor Matovič, nemal počas tlačovej besedy nasadený respirátor a ani inak prekryté nos a ústa. Aj keď je v interiéroch povinnosť používať respirátor FFP2.

Politológ Jozef Lenč si okrem sedliačiny Igora Matoviča všimol aj niečo iné. A ozval sa aj poslanec NR SR, Marián Viskupič (SaS), ktorý si všimol, že Igor Matovič sa tvári ako pán Boh.

Politológ Jozef Lenč

"Takto sa to robí do psej matere, ak chce niekto podkopavať dôveru v štát a pripravovať pôdu pre návrat Roberta Fica k moci," píše Jozef Lenč. Politológ je presvedčený, že stačí sledovať a nasledovať prácu Igora Matoviča a jeho mediálneho poradcu.

"Od chvíle, keď sa títo dvaja spojili stihol Matovič zaútočiť na tých, vďaka ktorým prešli jedine dve reformy Hegerovej reformnej jesene, ponížiť vslatneho predsedu vlády a v neposlednom rade rozhovormi v médiách otvoriť pandorine skrinky vládnej koalície - koaličnú zmluvu. Pritom úspešne vyhadzuje peniaze tam, kde netreba a ostentativne šetrí, kde by mohol pomôcť. Nadáva novinárom už častejšie ako Fico s Blahom, v útokoch na prezidentku a produkcii konšpirácií ich už on a jeho nochsledi predčili. A teraz ešte "na sedlaka" porušuje pandemické nariadenia o nosení respirátorov," komentuje vystúpenie ministra financií Igora Matoviča.

V závere Lenč dodáva, že ostáva už len počkať, kedy mu zo Súmračnej poďakujú za kus dobrej roboty.

Rado Baťo tvrdí, že Matovič je ako "čo" si v špajzi sadne na poličku a myslí si, že je lekvár 
Povinnosť nosiť respirátor platí od 19. januára nielen v interiéri, ale aj v exteriéri. Na tvári ho treba mať dokonca aj vonku, ak je človek vzdialený od cudzích menej ako dva metre. Vyplýva to z vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej... Čítať ďalej
26 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Poslanec Marián Viskupič (SaS)

"Igor Matovič sa tvári ako pán Boh," píše poslanec Marián Viskupič. Podľa ktorého je smutné, že minister financií zabudol, že už dávno nie je premiér.

"Nerozumiem jeho konaniu a ani jeho blokovaniu Kilečka 2. Jeho neustále útoky voči Richardovi Sulíkovi považujem za posadnutosť. Je neprijateľné, aby sme vynakladali toľko úsilia v snahe presadiť dobré veci. Naopak, absurdné veci, ako bola očkovacia lotéria, prechádzajú jedna radosť. Neuveriteľné!" Dodáva na margo vystúpenia ministra financií Igora Matoviča.

"Kilečko" strany SaS, Richara Sulíka má za sebou rok rokovaní, kompromisov. Dnes Igor Matovič v rámci tlačovej konferencie oznámil, že žiadne "kilečko" nebude. (pozn.red HD).

Hlas - SD vylučuje spoluprácu s OĽaNO. Tu je dôvod!
"Akákoľvek povolebná spolupráca s hnutím OĽaNO v NR SR je vylúčená," strana Petra Pellegriniho o tom informovala po predsedníctve v Banskej Bystrici. Je zrejmé, že ide o vážne dôvody, kvôli ktorým sa tak strana Hlas - SD rozhodla. Spolupráca... Čítať ďalej
26 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.