Koľko ľudí je na tomto obrázku? 90% ľudí to neuhádne
26 | 01 | 2022 I Ivan Mihale

Dokonca aj tie úplne jasné obrázky môžu mať malý detail, ktorý je ťažké odhaliť. Ak ste hrdí na svoju schopnosť všimnúť si detaily a vaše logické myslenie je prvotriedne, potom máme pre vás výzvu na dnes! Ale predtým, ako do toho skočíte, buďte opatrní, iba 1 z 10 ľudí dokáže dať správnu odpoveď.

Zdroj: Facebook

Otázka je jednoduchá. Koľko ľudí vidíte na obrázku?

Predtým, ako začnete počítať, je tu jeden tip:

  • Počítajú sa iba živí ľudia

Ale dávajte si pozor! Na obrázku je ich viac, ako je zrejmé na prvý pohľad. Podarilo sa vám spočítať všetkých? Pozrite sa ešte raz.

Ak ste určili číslo 5, vaša odpoveď je nesprávna a počítajte ešte raz. Pre nedočkavých je správna odpoveď v galérii.

 

Tak preto tie ružové okuliare! Prezidentka Čaputová je zaláskovaná ako tínedžerka (FOTOGALÉRIA)
Romantika ako z telenovely! Prezidentka Zuzana Čaputová a Juraj Rizman sa pochválili fotografiou, ktorá by sa hodila na prebal akejkoľvek knihy z červenej knižnice. My všetci jej tú slepotu spôsobenú láskou môžeme len závidieť! Láska, bože... Čítať ďalej
24 | 01 | 2022 | Norbert Pančík

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.