Tragédia pri sánkovačke si zbytočne vyžiadala život mladej ženy
25 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Zhodou nešťastných udalostí došlo pri sánkovačke k nehode , ktorá si vyžiadala život len 24 ročnej mladej ženy. Privolaným záchranárom sa ženu podarilo zastabilizovať,žiaľ na druhý deň svojim zraneniam podľahla. Týmto smutným prípadom sa už začala zaoberať polícia.O zbytočnej tragédii podrobnejšie informuje portál cas.sk

Hovorkyňa košickej polície Jana Mésarová uviedla, že sa v sobotu (22.1.)  o 20:20 v časti Kojšovská – pri chate Polianka zranili dve osoby, ktoré sa pohybovali na saniach.

„Bližšie zranenia osôb a ich zdravotný stav vzhľadom na citlivosť prípadu nebudeme zverejňovať. Okolnosti, za akých ku skutku došlo, prípadne miera zavinenia a účasť iných osôb, prípadne vozidiel, sú v štádiu vyšetrovania,“ Okolnosti, za akých ku skutku došlo, prípadne miera zavinenia a účasť iných osôb, prípadne vozidiel, sú v štádiu vyšetrovania,“ upresnila a podotkla, že polícia zahájila trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

24-ročná žena podľahla zraneniam nasledujúci deň v nedeľu (23.1.) Pacientku, ktorá utrpela ľahšie zranenia previezli do nemocnice v Krompachoch. „V utorok bola prepustená do domáceho liečenia,“ uviedla Martina Pavlíková, hovorkyňa skupiny Agel SK, ktorá zastrešuje nemocnicu v Krompachoch.

Pani prezidentka, a čo tak raz byť ústretová aj voči majorite?
Výsledky sčítania by sa podľa prezidentky mali interpretovať ústretovo k menšinám. Tvrdí to vo svojom statuse na sociálnej sieti a nastoľuje tým množstvo ďalších otázok. Napríklad, aj tú z titulku. Zástupcovia menšín sa podľa prezidentky ocitli v... Čítať ďalej
25 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.