"Preventívka" u zubára je bezplatná, aj keď na nej pacient minulý rok nebol
25 | 01 | 2022 I TA SR/Ivan Brožík

Pacienti majú nárok aj tento rok na bezplatnú preventívnu prehliadku a základné úkony u zubára.

A to aj v prípade, ak ju počas minulého roka neabsolvovali. Uviedla to pre TA SR hovorkyňa Ministerstva zdravotníctva SR Zuzana Eliášová.

Bez obáv

 "Občan má aj tento rok plne hradené zdravotné výkony v základnom prevedení pri liečbe zubného kazu z verejného zdravotného poistenia," spresnila Eliášová.

MZ podľa jej slov sa takto snaží vychádzať v ústrety lekárom aj pacientom. Dôvodom je pandémia ochorenia COVID-19. "Niektorí občania mohli mať sťaženú dostupnosť k zdravotnej starostlivosti z dôvodu ochorenia, prípadne domácej izolácie," dodala Eliášová.

Vasilica má klon - múdru radkyňu Nicholsonovú
"Komu by ste to hodili, keby boli zajtra voľby? Zo zúfalstva aj rusofilovi?" Pýta sa Lucia Ďuriš Nicholson a potápa svojho kapitána z čias, keď bola na lodi SaS, Richarda Sulíka. Lucia Ďuriš Nicholson sa na sociálnej sieti vyjadrila k názoru... Čítať ďalej
25 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

_____________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.