J. Mažgút: Keby hlúposť kvitla...
25 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

... povzdychol si na svojej sociálnej sieti Ján Mažgút (Smer-SD) nad svojimi kolegami z koaličného tábora.

Rovnaký meter

"Ak má Generálny prokurátor M. Žilinka pred poslancami vysvetľovať a zdôvodňovať svoju zahraničnú služobnú cestu do Moskvy , pýtam sa, prečo rovnako horlivo títo koaliční poslanci nežiadali aj verejnú diskusiu ohľadom "obrannej" zrady s USA?!" Zamýšľa sa J. Mažgút: "Čakám, že po ZOH v komunistickej Číne predstúpi pred poslancov celá slovenská olympijská výprava."

...kvitne celá vláda,

konštatujú svorne aj diskutujúci pod príspevkom. M. Žilinkovi totiž mnohí vyčítajú, že nekomunikuje, nezdôvodňuje. No generálny prokurátor sa nemôže správať, ako politik. Musí stačiť, ak sa bude pridržiavať zákonov a bude konať podľa nich. Ako skonštatovala jedna z diskutérok: "Bol by hlúpy, im sa spovedať." 

Nitrančania môžu využiť túto novú bezplatnú poradňu
Psychológovia, právnici či ekonómovia v bezplatných daňových poradniach pomáhajú klientom, ako sa dostať z dlhov. Jednu takú otvorili nedávno v Nitre. Dokopy osem miest Rovnaké poradne spustili v Poprade, Trenčíne a Trnave. Prevádzky v... Čítať ďalej
25 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.