Covid "záhada" v najmenej zaočkovanom okrese na Slovensku!
25 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Na Covid kontrast v Poltári a Gelnici upozornili na sociálnej sieti analytici z nezávislej občianskej iniciatívy Dáta bez pátosu.

Poltár je jeden z troch najmenej zaočkovaných okresov na Slovensku, ale ako v jedinom klesá počet infikovaných.

Kým počet infikovaných novým variantom Omikron na Slovensku rastie, podľa analytikov nezávislej občianskej iniciatívy Dáta bez pátosu úplne na pohodičku, ako píše sú zatiaľ dva najmenej zaočkované okresy: Revúca a Poltár. 

Na dvojnásobok narástlo za týždeň 60 okresov na celom Slovensku.

V celom okrese Poltár iba 71 nakazených

Dáta bez pátou píšu, že na pohodu v Omicrone to vyzerá zatiaľ v Revúcej, Poltári, Krupine, Detve, Turčianskych Tepliciach, Medzilaborciach.

Denník SME upozorňuje, že paradoxne, okres Poltár sa dlhodobo vyznačuje najnižšou zaočkovanosťou proti ochoreniu COVID-19 v krajine. Informuje tiež o tom, že aktuálne je nižšia plná zaočkovanosť už len v okresoch Revúca a Gelnica.

Podľa informácií, ktoré zverejnil RÚVZ Lučenec, bolo Omikronom v období od 1. do 10. januára nakazených 71 ľudí v celom okrese Poltár, uvádza SME.

Matúš Šutaj Eštok k referendu o erekcii
Poslanec NR SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas - SD) okomentoval postoj koaličnej strany, hnutia OĽaNO naozaj svojsky. K príspevku pripojil aj zostrih videa z politickej diskusnej relácie RTVS O 5 minút 12, kde zaznel názor poslanca Juraja Krúpu (OĽaNO) a... Čítať ďalej
25 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

________________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.