Petra Vlhová má konkurenciu
23 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Dcérka bývalého hokejového reprezentanta Mariána Gáboríka a tanečníčky Ivany Gáboríkovej, ktorá nemá ani dva roky si spolu s rodičmi vychutnáva sneh vo Vysokých Tatrách. Okrem iných aktivít spojených so snehom sa malá Bella dokonca učí aj lyžovať.

Zdroj: IG I. Gaborik/ iversanns

"Na začiatku hodiny sa jej veľmi nechcelo, ale na konci hodiny s inštruktorkou Katkou si dala ešte ďalšie kolečko s tatinom,“ napísala na svojom instagrame Ivana Gáboríková. „Počasie dnes nie je úplne ideálne, ale Bella zvládla aspoň 30 minút, doplnila. Maličkej Belle to išlo naozaj veľmi dobre a do zimných aktivít zapojila aj ocina Mariána, ktorý svoju dcéru ťahal hore kopcom, no okrem lyží sa obaja vybláznili aj na saniach a maličká Bella si zábavu v snehu zjavne užívalo plným priehrštím. 

Keď Simečka dáva za pravdu Ficovi a Šeligu z toho ide rozdrapiť
Hríba zavrela hygiena, Mária ušla k Richardovi a Veronika zas koketuje s Igorom. Ten život nie je až taký ľahký. A čas do volieb a bezvýznamnosti po nich sa kráti priam kvadraticky. Nečudo, že v politike takmer bezprízorný, no v teórii všetkého... Čítať ďalej
23 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

 

instagram/iversanns
instagram/iversanns
instagram/iversanns
instagram/iversanns