V agrorezorte sa asi čoskoro bude kydať, avizuje Alojz Hlina
22 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

 ️"Zimu farmári, gazdovia, využívajú na robenie poriadku v komorách, v maštaliach, na opravu strojov." Pripomína staré dobré obyčaje na sociálnej sieti Alojz Hlina.

"Budú sa diať veci - už budúci týždeň" avizuje Hlina.

Záhadný a pre farmárov či gazdov a pôdohospodárov nádejný odkaz: "Budúci týždeň sa budú diať veci, po zverejnení ktorých by si farmári mali na svojom ministerstve poriadne upratať." (Citát Alojz Hlina.)

Poďme na to po starom, ale poďme!

"Aj v demokracii by zimu - čas vegetačného kľudu mali využiť na robenie poriadku na ich ministerstve." pripomína nie od veci Alojz Hlina. Aj vďaka skvelej investigatívnej práci Patrika Magdoška z .týždeň  sa na ministerstve pôdohospodárstva dejú "pohyby". Píše ďalej.

A ministra už hľadať nemusia, nech sa rovno poberú

"Budúci týždeň sa budú diať veci, po zverejnení ktorých by si farmári mali na svojom ministerstve poriadne upratať.
A OĽaNO, NOVA, KÚ, ZMENA ZDOLA by malo hľadať nového ministra pôdohospodárstva." Končí nádejne svoj status Alojz Hlina.

Sľubotechna v ministerskom kresle sa usvedčila sama!
Keby sme náhodou mali pamäť akváriovej rybičky, ešte stále sú tu, vďaka Bohu za nich, ľudia, ktorí ju majú lepšiu. A tak nám Juraj Štubniak aj vďaka technike mohol pripomenúť jedno z tvrdení Igora Matoviča. Video z predvolebných čias Je kratučké... Čítať ďalej
22 | 01 | 2022 | Eka Balašková

______________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.