Štefan Hamran sa naštval
22 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Obvinený bývalý elitný policajt v rámci akcie Agentúra, zo Šale je na úteku. Informáciu o tom, že má byť zadržaný mal dostať z prostredia polície.

To nahnevalo dočasne povereného prezidenta Policajného zboru Štefana Hamrana. A na sociálnej sieti Polícia Slovenskej republiky vydal stanovisko.

Bývalého policajta podľa medializovaných informácií pri utorkovej (18. 1.) razii doma nezastihli a nie je jasné, kde sa doposiaľ nachádza. Polícia preto po ňom vyhlásila pátranie. Má ísť o bývalého elitného policajta Mareka M. zo Šale. Uviedli to spravodajské portály zregiony.sk a aktuality.sk. Informáciu o úteku Mareka M. potvrdila TASR aj polícia.

Portál zregiony.sk sa odvoláva na informácie z prostredia polície, podľa ktorých bývalý príslušník Úradu zvláštnych policajných činností sa dal na útek potom, ako získal informáciu zvnútra polície.

Obvinený bývalý elitný policajt zo Šale je na úteku, informovaný mal byť z prostredia polície
Jeden z obvinených v rámci policajnej akcie Agentúra je na úteku. Má ísť o bývalého elitného policajta Mareka M. zo Šale. Uviedli to spravodajské portály zregiony.sk a aktuality.sk. Informáciu o úteku Mareka M. potvrdila TASR aj... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Stanovisko prezidenta Policajného zboru Štefana Hamrana

"Informáciu, že obvinený Marek M. mal dostať informácie z prostredia polície, že bude zadržaný, a preto sa dal na útek, nemôžeme potvrdiť," uviedol Štefan Hamran.

Situáciu vníma veľmi citlivo, ako každý únik služobnej informácie, pretože podľa neho výrazným spôsobom znižuje dôveru občanov v Policajný zbor.

Ako prezident očakáva, že také prípady budú objasnené a bude vyvodená zodpovednosť voči policajtom, ktorí sa takýmto spôsobom spreneverili svojmu poslaniu, informuje stránka Policajného zboru Slovenskej republiky. 

Po TOMTO už hlave štátu nepomôže ani lobing cirkví, ani svätená voda, myslí si Taraba
Tak na Slovensku majú začať najnovšie za prezidentku lobovať cirkvi? Opozičný poslanec parlamentu Tomáš Taraba vo svojom statuse na sociálnej sieti poukázal na fakt, že zmierniť napätie v spoločnosti hlave štátu nepomôže už ani svätená voda. A čo... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.