MUDr. Bukovsky: Sledujeme ako sa dvojročná manipulácia a ponižovanie ľudí mení na bumerang
22 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

MUDr. Igor Bukovský, ktorý od vypuknutia pandémie pravidelne reaguje na slová a rozhodnutia vlády, čo sa týka opatrení, ale kritizoval aj kroky expremiéra Igora Matoviča (OĽaNO) sa pýta: "Čo donútilo bývalého predsedu vlády prvýkrát povedať pravdu?"

Mudr. Bukovský reaguje na slová Igora Matoviča, dnes už ministra financií, ktoré vyslovil ohľadom povinného očkovania. Bukovský odkazuje: "Sledujeme ako sa dvojročná manipulácia a ponižovanie ľudí mení na bumerang."

“Povinné očkovanie nie je podľa Igora Matoviča momentálne téma. „Robiť z toho najakútnejšiu otázku Slovenska nemá zmysel. Aj keby ste teraz zaviedli povinné očkovanie, pred ‚zaočkovaním omikronom‘ to nezachráni nikoho. Jednoducho by to nebolo funkčné,“ povedal minister financií pred rokovaním vlády,” cituje Bukovský z denníka N.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/01/21/uz-aj-cina-varuje-nato-video

Sledujeme, ako sa dvojročná manipulácia a ponižovanie ľudí mení na bumerang

"Čo donútilo bývalého predsedu vlády prvýkrát povedať pravdu? Zlosť a konflikt s ministrom zdravotníctva? Alebo strach z toho, že už začína praskať a rozpadať sa obludná pseudorealita a podvod, ktoré sám vytváral? A nemal by teraz vlastne denník N označiť slovenského ministra financií za hoaxera bez kvalifikácie, ktorý sa nesmie vyjadrovať k viróze?" Pýta sa. 

V závere odkazuje: Budeme ďalej pozorne sledovať, ako sa dvojročná manipulácia a ponižovanie ľudí mení na bumerang, aby nakoniec zasiahol tých, ktorí ho po nás hodili. Držte sa! Nedáme sa.

Dagmar Kramplová o tom, ako nám úrad prezidenta v prachu vyváľali
Boj o dohodu s USA je aktuálne v prezidentskom paláci. Ide o čas a vláda s prezidentkou sa budú ponáhľať prijať ju. Boja sa, že okupáciu USA ľudia v referende odmietnu, tvrdí Dagmar Kramplová, krajská predsedníčka SNS. Deň hanby Dnes sme boli... Čítať ďalej
22 | 01 | 2022 | Eka Balašková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.