M. Heredoš: Toto je hlupák na tretiu! (+video)
22 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Silné konštatovanie, ktoré nezaradený poslanec Miroslav Heredoš vyslovil po zhliadnutí videa "z dielne" europoslanca Petra Polláka.

Hlupák, čo zarába desaťtisíc eur

"Ak je toto europoslanec," rozhorčuje sa M. Heredoš, "ktorý v rámci svojho mega platu urobí prezentačné video úrovne "jeseň 1997", tak toto nemôžeme voliť priatelia. "Toto" je úpadok na tretiu. Odpadávam."

Rečový prejav reprezentanta v EÚ

"A slová "Azerbandžan" a podobne symbolizujú slovné strasti pána poslanca EU. Tento niktoš pre SR neurobil nič - okrem koktania pred kamerou. Hrôza. Toto, čo som videl, je nonsens. Prázde reči prázdneho europoslanca." Nechápe M. Heredoš. Posúďte sami z tohto videa...

Sľubotechna v ministerskom kresle sa usvedčila sama!
Keby sme náhodou mali pamäť akváriovej rybičky, ešte stále sú tu, vďaka Bohu za nich, ľudia, ktorí ju majú lepšiu. A tak nám Juraj Štubniak aj vďaka technike mohol pripomenúť jedno z tvrdení Igora Matoviča. Video z predvolebných čias Je kratučké... Čítať ďalej
22 | 01 | 2022 | Eka Balašková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.