Ktoré deti politikov si okrem Emmy Čaputovej vyskúšali modeling? Nádherná dcéra B. Kollára vás dostane (FOTOGALÉRIA)
22 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Modeling nie je vôbec ľahká práca. Asi. Ten, kto nevyskúšal nevie. Zaujímavé ale je, že mnohé z detí vplyvných politikov siaha práve po tejto práci.

Po Emme Čaputovej, denník 1pluska.sk informoval aj o iných. 

Vo svete módy sa pohybuje napríklad syn Richarda Sulíka, ale aj dcéra predsedu parlamentu Borisa Kollára a modelkami sú aj dcéry českých exministrov.

Je tajomstvom úspechu ich meno? 

Emme Čaputovej sa podarilo nedávno dostať na titulku prestížneho módneho časopisu Vogue. Ale bola aj tvárou kampane na luxusné šperky a Boris Hanečka si ju vybral na prezentáciu svojej kolekcie.

Ale aj dcéra Borisa Kollára, Alexandra Horňáková, ktorá už v roku 2019 získala titul kráľovná Plesu v opere vystupovala na Bratislavských módnych dňoch ako modelka, dva roky za sebou.   

V modelingu sa v minulosti pohyboval aj syn Richarda Sulíka – Filip. Jemu podľa 1pluska.sk vnukol myšlienku priamo jeho otec!

„Navrhoval mi to, keď som mal asi trinásť rokov. Vtedy som hovoril - čo som teplý? Myslel som si, že všetci modeli sú homosexuáli,“ priznal sa Filip, ktorý počas svojej kariéry fotil pre raperskú značku a predvádzal kolekciu topánok, ktorú navrhoval brat speváčky Madonny. "V súčasnosti sa pohybuje vo sfére IT," doplnil pre1pluska.sk.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/01/21/uz-aj-cina-varuje-nato-video

Zaujíma niekoho za hranicami, či je niekto potomkom politika?

Modeling sa stal populárny aj u detí našich západných susedov. Jana Tvrdíková, ktorá je dcérou exministra obrany Jaroslava Tvrdíka vyhrala ako 15 ročná celosvetovú súťaž Elite Model Look! Vďaka tomu pracovala po boku jednej z najlepšej platených modeliek Gigi Hadid . Ale modelingu sa venuje aj dcéra českého exministra financií Ivana Pilipa Sylvia, ktorá pôsobila v zahraničí.

Miro Šimončič, ktorý je manažérom svetových topmodeliek hovorí, že sa domnieva, že meno môže pomôcť deťom politikov len na lokálnej úrovni: „Sú ľahko rozoznateľní a tým ich dávajú za príklad. Presadiť sa doma ešte nič neznamená, musia sa presadiť vo svete," povedal pre 1Pluska.sk. Je presvedčený, že nikoho za hranicami nezaujíma, či je niekto potomkom politika.

Zdroj: IG Alexandra Horňáková
Zdroj: IG Alexandra Horňáková
Zdroj: IG Jana Tvrdíková
Emma Čaputová. Zdroj: FB / Petra Toth
Emma Čaputová. Zdroj: FB / Petra Toth
Zdroj: IG Emma Čaputová
Zdroj: IG Emma Čaputová
Zdroj: IG Emma Čaputová
Zdroj: IG Emma Čaputová
Zdroj: IG Alexandra Horňáková
Zdroj: IG Alexandra Horňáková
Zdroj: IG Alexandra Horňáková
Zdroj: IG Filip Sulík
Zdroj: IG Filip Sulík
Zdroj: IG Jana Tvrdíková
Zdroj: IG Jana Tvrdíková
Zdroj: IG Jana Tvrdíková

Erik Kaliňák: Naď sa zbláznil (+video)
Takto reagoval podpredseda Smeru a poslanec Erik Kaliňák pri obvinení ministra Naďa, že Ľuboš Blaha je obhajcom vojenskej zmluvy s USA. "Toto je už aj na mňa priveľký úlet," hovorí s potláčaným smiechom vo videu Erik Kaliňák. Na osvieženie... Čítať ďalej
22 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.